MediaMarkt geeft flinke korting op Dyson stofzuigers

Deals Jeroen Kraak 19 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Als je een goede stofzuiger zoekt, kom je al snel bij Dyson uit. Een aantal modellen van het merk zijn nu flink goedkoper bij MediaMarkt.

De lente staat voor de deur, dus is het tijd voor de grote lenteschoonmaak. Het is een vervelend klusje, maar het moet echt gebeuren. Alleen al omdat je het voorjaar goed wilt beginnen.

Dat kun je doen met je oude stofzuiger, of nog erger: met je bezem en blik. Toch kun je deze vervelende klus sneller en gemakkelijker maken. Het enige wat je hoeft te doen is deze week naar MediaMarkt gaan, want de winkel heeft een aantal Dyson-stofzuigers in de aanbieding.

Dyson stofzuigers goedkoper bij Mediamarkt

Dyson heeft een uitgebreid assortiment aan stofzuigers, waaronder gewone modellen en robotstofzuigers. Wij richten ons echter op de meest iconische van het merk: de steelstofzuiger. Bij MediaMarkt zijn verschillende modellen in de aanbieding. De belangrijkste verschillen hierin zijn vooral het vermogen en de accuduur.

We beginnen bij het goedkoopste Dyson-model dat in de aanbieding is bij MediaMarkt: de V8. Deze heeft een maximale accuduur van 40 minuten, een inhoud van 0,54 liter en een 5-filtersysteem. Het maximale vermogen ligt op 115 Watt. Deze stofzuiger kost normaal 399 euro, maar deze week heb je hem bij MediaMarkt voor 299 euro.

Mediamarkt geeft flinke korting op Dyson stofzuigers
(Afbeelding: Dyson)

Nog krachtigere steelstofzuigers in de aanbieding

Heb je iets meer te besteden? Dan kun je gaan voor de Dyson V11 Fluffy. Dit is een krachtige steelstofzuiger inclusief kruimeldief. Het fijne aan dit model is dat het redelijk stil is voor een stofzuiger. Deze heeft een maximale accuduur van 60 minuten, een stofreservoir van 0,76 liter en een maximaal vermogen van 185 W.

Op dit exemplaar krijg je bij MediaMarkt een nog grotere korting dan op de V8. De V11 Fluffy kost je nu 439 euro in plaats van 599 euro.

Voor wie de V11 niet krachtig genoeg vindt, is er de Dyson V15. Deze heeft net zoals de V11 een stofreservoir van 0,76 liter en een accuduur van 60 minuten. Waarin dit model echt het verschil maakt, is het vermogen: maar liefst 240 W. Maar dit model is ook zeer intelligent. Met de piëzosensor telt het alle stofdeeltjes en past het de zuigkracht hierop aan.

Op dit model krijg je deze week 150 euro korting bij MediaMarkt. Dat betekent dat je nu 649 euro betaalt in plaats van 799 euro.

Philips Hue te duur? Lidl heeft deze week het goedkope alternatief

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen