Eerste trailer Deadpool & Wolverine barstens vol met deze verborgen details

Films & Series Lucas van de Wetering 23 apr 2024
Leestijd: 8 minuten

De nieuwste trailer van Deadpool & Wolverine is uit met veel nieuwe info. Dit zijn de belangrijkste reveals en Easter Eggs uit de trailer.

De nieuwste trailer van de derde Deadpool-film genaamd Deadpool & Wolverine is uit op YouTube. De trailer van Deadpool zijn eerste MCU-film geeft veel nieuwe informatie over wat we mogen verwachten en het ziet er zeer goed uit.

Maar met zoveel nieuwe informatie kan je soms makkelijk info missen. Gelukkig is niet alles uit de trailer even belangrijk. Daarom hebben we hier een lijst met de belangrijkste nieuwe informatie en wat Easter Eggs uit de Deadpool & Wolverine trailer.

MCU-connecties in Deadpool & Wolverine

Deadpool & Wolverine wordt de eerste Deadpool-film die zich afspeelt in het MCU, daardoor zijn er ook redelijk wat Easter Eggs die met dit universum te maken hebben.

Alioth uit Loki

Alioth is een groot wolkachtig wezen. We zien Alioth voor het eerst in het eerste seizoen van Loki. Nadat Loki gepruned is door de TVA, komt hij terecht in een niemandsland aan het einde der tijd. Hier zien we Alioth, die alles en iedereen opslokt die in zijn weg komt. Maar dit doet hij niet zomaar, hij beschermt het kasteel van He Who Remains.

In een groot deel van de Deadpool & Wolverine-trailer zijn de twee hoofdkarakters in ditzelfde niemandsland. Hier worden de twee helden dan ook aangevallen door Alioth. Er is een kans dat Alioth luistert naar de grote schurk van de film; Cassandra. Ze lijkt veel macht te hebben in de void. Het wordt een grote uitdaging voor Deadpool en Wolverine om Alioth te verslaan.

Alle nieuwtjes uit de nieuwe Deadpool & Wolverine-trailer
(Afbeelding: Marvel)

Ant-Man zijn schedel in Deadpool & Wolverine

In de trailer van Deadpool & Wolverine zien we ook een bekend MCU-personage: Ant-Man. Het enige probleem is dat Ant-Man er niet bepaald levend uitziet. Zijn helm en schedel worden door Cassandra gebruikt als een soort huis.

Deze versie van Ant-Man lijkt gestorven te zijn terwijl hij in zijn Giant-Man-vorm zat. We zien de grote schurk Cassandra uit zijn mond komen lopen in de Deadpool & Wolverine-trailer. Scott Lang heeft de void blijkbaar niet overleefd.

Alle nieuwtjes uit de nieuwe Deadpool & Wolverine-trailer
(Afbeelding: Marvel)

Red Skull zijn auto, maar dan aangepast

Naast MCU-karakters, levend of dood, zien we ook een bekend voertuig uit het MCU; de auto van Red Skull. We zien de auto voor het eerst in Captain America: The First Avenger. De schurk heeft een luxe V16 Hydra Schmidt Roadster, helemaal in het zwart geverfd.

De auto van Red Skull komt ook voor in de trailer van Deadpool & Wolverine, maar dan met een paar kleine verschilletjes. Zo is de auto niet helemaal zwart meer. De wagen heeft nu een heel nieuwe paintjob met rode en gele vlammen.

Alle nieuwtjes uit de nieuwe Deadpool & Wolverine-trailer
(Afbeelding: Marvel)

Hulk zijn bed uit Thor: Ragnarok

In de eerste teaser van Deadpool & Wolverine zagen we The Hulk zijn bed uit Thor: Ragnarok al voor het eerst. Er werd eerst gespeculeerd dan Deadpool naar deze film zou reizen en daar in Hulk zijn kamer op Sakaar zou komen.

Maar in de nieuwe trailer wordt duidelijk dat dit helemaal niet zo is. Hulk zijn bed lijkt namelijk in Ant-Mans schedel te staan. Cassandra gebruikt het bed hoogstwaarschijnlijk als slaapplek in haar grimmige ‘huis’.

Alle nieuwtjes uit de nieuwe Deadpool & Wolverine-trailer
(Afbeelding: Marvel)

MCU-magie

Terwijl de twee Marvel-helden wegrennen van Alioth aan het einde van de trailer, gaat er een magisch portaal voor ze open waar ze doorheen springen. Precies deze portalen worden ook gebruikt door Doctor Strange en de andere tovenaars van Kamar-Taj in het MCU.

Het lijkt dus alsof Deadpool en Wolverine niet de hele tijd vast zullen zitten in de void, maar dat ze ook naar een ander universum of een andere tijd gaan. De twee Marvel-helden springen misschien wel het MCU in, als we de portalen mogen geloven tenminste.

Alle nieuwtjes uit de nieuwe Deadpool & Wolverine-trailer
(Afbeelding: Marvel)

Marvel Easter Eggs in Deadpool & Wolverine

Naast MCU Easter Eggs zijn er ook hints naar andere dingen die met Marvel te maken hebben.

We zagen het logo van 20th Century Fox al in de eerst teaser van Deadpool & Wolverine, maar toen moest je er goed naar zoeken. Deze keer, in de trailer, is het logo veel beter zichtbaar en het staat in de void.

20th Century Fox is de maker van de X-Men films. In deze films zijn beide Deadpool en Wolverine wel eens voorgekomen, Wolverine overigen vaker dan Deadpool. Het 20th Century Fox-logo ligt in de trailer helemaal vervallen in het niemandsland aan het einde der tijd. Passend.

Alle nieuwtjes uit de nieuwe Deadpool & Wolverine-trailer
(Afbeelding: Marvel)

Comic-Accurate Wolverine

We hebben Hugh Jackmans Wolverine ondertussen al in negen films gezien, heel vaak had hij in iedere film ook weer een ander kostuum. Maar we hebben Jackman nog nooit in een kostuum mogen zien die ook maar een beetje lijkt op het iconische pak uit de strips, tot nu.

In de Deadpool & Wolverine-trailer zien we Jackman in meerdere gele Wolverine-pakken, maar één pak steekt ver boven de rest uit. We hebben het hier over het gele pak zonder mouwen, dit is een super accurate representatie van Wolverine in de stripboeken. En we zijn er heel blij mee.

Alle nieuwtjes uit de nieuwe Deadpool & Wolverine-trailer
(Afbeelding: Marvel)

Liefeld’s Just Feet

In het epische slow-motionshot van onze twee helden zien we een winkel in de achtergrond. Deze winkel heet Liefeld’s Just feet. Dit klinkt misschien niet zo heel speciaal, maar de verwijzing is veel grappiger dan je denkt.

De maker van Deadpool heet Rob Liefeld. En deze man stond erom bekend dat hij niet wist hoe hij voeten moest tekenen die er goed uitzagen. Voeten getekend door Liefeld waren altijd uit proportie. Deadpool & Wolverine maakt hier een hilarische grap van.

Alle nieuwtjes uit de nieuwe Deadpool & Wolverine-trailer
(Afbeelding: Marvel)

Dogpool in Deadpool & Wolverine

Al wisten we door Deadpool-acteur Ryan Reynolds al dat Dogpool in de film zou zitten, nu hebben we het karakter voor het eerst mogen zien in de Deadpool & Wolverine-trailer. In de scene is Dogpool het gezicht van Wade aan het likken.

Net als Wade zelf, is Dogpool nou niet bepaald de definitie van perfect. Maar zijn kleine rood met zwarte pakje zorgen zeker voor een schattig karakter. Het lijkt erop dat Dogpool, net als Alligator Loki, een dier-variant is van zijn menselijke tegenhanger.

Alle nieuwtjes uit de nieuwe Deadpool & Wolverine-trailer
(Afbeelding: Marvel)

Terugkerende Marvel-personages in Deadpool & Wolverine

Naast Deadpool en Wolverine hebben we in de trailer nog meer personages gezien die we kunnen herkennen van eerdere Marvel-films. Bij sommige personages is het wel meer dan twintig jaar geleden dat we ze voor het laatst zagen.

Azazel (X-Men: First Class)

We ontmoeten het karakter van Azazel voor het eerst in de film X-Men: First Class. Hij werkt hier samen met de schurk Sebastian Shaw en is onderdeel van de Hellfire Club. Wanneer Magneto Shaw verslaat, sluit Azazel zich aan bij de Brotherhood of Mutants. In X-Men: Days of Future Past leren we dat Azazel is vermoord door de overheid.

Het is dertien jaar geleden sinds X-Men: First Class uitkwam en dit is de eerste keer sindsdien dat we Azazel weer op het grote scherm zien. Azazel lijkt in Deadpool & Wolverine samen te werken met de schurk Cassandra.

Lady Deathstrike (X2)

We ontmoeten het karakter van Lady Deathstrike voor het eerst in X2. Hier is ze het gehersenspoelde slaafje van William Striker. Wolverine heeft moeite met het gevecht doordat Lady Deathstrike dezelfde krachten heeft als Wolverine, inclusief het snelle genezen. Toch weet Wolverine haar op een brute manier te verslaan; door haar te injecteren met pure adamantium.

X2 uit 2003 was de enige keer dat we het karakter van Lady Deathstrike hebben gezien. Na een twintig jaar lange afwezigheid had niemand verwacht het karakter opnieuw te mogen aanschouwen, maar Deadpool & Wolverine doet het toch.

Sabretooth (X-Men)

We hebben ondertussen twee verschillende versies van het karakter Sabretooth ontmoet. De eerste keer was in X-Men en de tweede keer was in X-Men Origins: Wolverine. In de Deadpool & Wolverine-trailer lijkt het dat we de X-Men versie van het karakter gaan terugzien.

Al zien we het karakter alleen kort vanachter, het lijkt wel heel erg op Sabretooth. De laatste keer dat we deze versie van Sabretooth zagen was in de originele X-Men uit 2000. Er is dus redelijk wat tijd verstreken sinds dat we hem voor het laatst zagen.

Pyro (X2 en X-Men: The Last Stand)

We ontmoeten het karakter van Pyro voor het eerst in de tweede X-Men-film; X2. Hier is het karakter de beste vriend van Iceman en een student aan de school van Charles Xavier. Maar Pyro wordt overgehaald door Magneto om bij de Brotherhood te gaan. In de derde X-Men-film; The Last Stand, vecht Pyro tegen onze helden.

X-Men: Last Stand is de laatste keer dat we Pyro zagen, dit was in 2006. Het heeft dus ook bij dit karakter meer dan vijftien jaar geduurd sinds dat we hem voor het laatst zagen. Pyro lijkt in Deadpool & Wolverine wel weer voor de slechte kant gekozen te hebben, hij lijkt voor Cassandra te werken.

Toad (X-Men)

Ook van Toad kennen we twee verschillende versies. De eerste leerden we kennen in de originele X-Men en de tweede keer zagen we het karakter in X-Men: Days of Future Past. Het lijkt alsof we de X-Men-versie van het karakter terug gaan zien in Deadpool & Wolverine.

De eerste en laatste keer dat we deze versie van Toad in een film zagen was in X-Men uit 2000. Het is dus ook voor Toad meer dan twintig jaar geleden sinds dat we hem voor het laatst zagen. Net als de andere schurken behoort Toad in de trailer tot het team van Cassandra.

De nieuwe Deadpool & Wolverine-trailer heeft ons genoeg nieuwe informatie en Easter Eggs gegeven om naar uit te kijken wanneer de film uitkomt in juli. Een ding is zeker, de hype voor Deadpool & Wolverine is enorm.

Wat we compleet gemist hebben in die Deadpool & Wolverine-trailer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen