Elektrische fiets VanMoof-alternatief krijgt 800 euro korting voor Black Friday

Deals Mark Hofman 24 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Wie een nieuwe elektrische fiets wil kopen en genoot van de uitstraling van VanMoof, zal zonder twijfel genieten van deze Black Friday-deal. Cowboy geeft namelijk 800 euro korting op je volgende e-bike.

Black Friday 2023: je wilt er niet aan toegeven, maar je zal het waarschijnlijk toch doen. Ik heb het zelf inmiddels ook moeten accepteren dat ik elk jaar geen cent wil uitgeven, maar het toch doe. Zo heb ik persoonlijk geen elektrische fiets nodig, maar Cowboy brengt me toch aan het twijfelen.

Elektrische fiets als VanMoof-alternatief: Cowboy krijgt korting

Nadat VanMoof uit het landschap is verdwenen, kijken we nog meer naar Cowboy. Het merk heeft ons hart de afgelopen jaren al redelijk weten te veroveren en blijft dat met zijn meest recente elektrische fiets ook doen.

Dus als je gek was op de uitstraling van een VanMoof en het liefst met een soortgelijke e-bike aan de haal wilt gaan, kun je best een kijkje nemen in de webshop. Zeker nu Cowboy flinke kortingen biedt vanwege Black Friday 2023.

Cowboy Elektrische fiets
Een echte Cowboy. (Afbeelding: Cowboy)

Het maakt niet uit of je een Classic, Cruiser of ST in de winkel kiest: je krijgt van Cowboy, namens Black Friday 2023, 800 euro korting, mits je voor het zwarte model gaat.

Hierdoor daalt de prijs van de basisversie van je volgende elektrische fiets van 3290 euro naar 2490 euro. Wat ons betreft is dit een aanzienlijk verschil.

De verschillen tussen e-bikes

Goed, nu de vraag welk model e-bike je het beste kunt kiezen, want er zijn dus drie verschillende modellen waarop Cowboy korting geeft.

Qua prijs verschillen ze niet, dus de ene elektrische fiets is qua vermogen en prestaties niet beter dan de andere. Er zit wel een verschil in hoe de e-bikes zijn gebouwd en waar de focus ligt.

Cowboy heeft het als volgt bedacht:

  • Classic | Origineel step-over-frame / speciale zadel voor sportieve rijpositie / geïntegreerde cockpit
  • Cruiser | Zelfde als classic met groter stuur en  breder zadel voor meer overzicht op de weg
  • ST | Step-through-frame voor een makkelijke instap en breder zadel voor een rechtere, open rijpositie

Alle drie de e-bikes zijn beschikbaar in verschillende kleurenopties, maar hou er rekening mee dat de korting alleen geldt op de zwarte modellen.

Mocht je dus een elektrische fiets willen kopen voor Black Friday en genieten van flinke korting, dan is dit wellicht een optie voor jou.

Mijn portemonnee ligt op dit moment akelig dichtbij…

Black Friday 2023: waar komt de krankzinnige traditie vandaan en wat zijn de beste deals?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen