Extreme beveiligingsmaatregelen rond Apple-evenement

Apple rmens 9 sep 2014
Leestijd: 1 minuut

Al dagen wordt er gespeculeerd over wat er zich in de grote mysterieuze witte gebouwen waar vanavond het Apple-evenement gaat plaatsvinden. Er lekt echter niets uit, dat komt door extreme beveiligingsmaatregelen rondom de evenementenlocatie.

Met minder dan 12 uur te gaan, is The Flint Center hermetisch afgesloten. Er is 24-uur bewaking aanwezig. De telefoons van aanwezige personeel worden afgeplakt met speciale tape, zo kunnen er geen foto’s genomen worden. Bij het verwijderen verkleurt de tape en volgt onmiddellijk ontslag.

De telefoons van het personeel van cateraars, bouwbedrijven en andere externe partijen aan het werk zijn, worden bij het betreden en verlaten van het evenemententerrein door Apple-personeel doorzocht.

“We were told that we should erase anything embarrassing from our phones because security will be going through them with a fine-tooth comb,” the person said.

Hoewel Apple altijd beveilingsmaatregelen rondom evenementen neemt, lijkt het dit keer extreem te zijn. Er wordt vanavond groot nieuws verwacht. Voor het eerst in 30 jaar keert Apple terug naar The Flint Center in Cupertino. Een groot theater met plaats voor ongeveer 2400 bezoekers. Op die locatie werd ook de originele Mac onthuld.

https://www.youtube.com/watch?v=g7Nn7ptzADk

Naast de iPhone 6 wordt een iWatch en een iPay-betaalsysteem verwacht. Apple heeft voor het eerst ook Modejournalisten voor het evenement uitgenodigd. Vanavond weten we het, om 18:30 begint OMT met een voorbeschouwing met experts aan tafel, om 19u wordt Tim Cook op het podium verwacht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen