Mark Hofman
Mark Hofman Films & Series 23 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Wanneer je Fantastisc Beasts: The Secrets of Dumbledore kunt zien op HBO Max

Wilde je dolgraag Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore zien, maar heb je nog geen tijd gehad om naar de bios te gaan? Geen zorgen, HBO Max heeft goed nieuws voor je.

De streamingdienst laat vandaag, door middel van een persbericht, weten dat de film vanaf volgende week te streamen is.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore streamen

HBO Max is een fantastische streamingdienst op het gebied van nieuwe films. Gemiddeld 45 dagen na de lancering op het witte doek verschijnen films doorgaans al op de dienst. Dit deed het eerder met Dune, The Matrix: Resurrections en The Batman. Het voordeel van de regeling komt ook volgende week weer naar boven. Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore is namelijk vanaf maandag 30 mei 2022 voor alle abonnees te zien.

Om Gellert Grindelwald te kunnen stoppen schakelt Albus Dumbledore de hulp in van Newt Scamander. Samen met een team van tovenaars en een Dreuzel stapt hij in een gevaarlijke missie om complete overname van de tovernaarswereld te stoppen. Een avontuur waarin Scamander uiteraard weer kennismaakt met een hoop fantastische fabeldieren.

De hoofdrollen zijn dit keer wederom weggelegd voor Jude Law en Eddie Redmayne. Dit keer speelt ook Mad Mikelsen in de film die de rol van Gellert Grindewald op zich neemt. De acteur neemt in deze film dus het tovernaarsstokje van Johnny Depp over.

HBO Max geeft vol gas

HBO Max is sinds enige tijd beschikbaar in Nederland en lijkt aan de verwachting te voldoen. Naast het aantrekkelijke aanbod weet de dienst dus ook films vrij snel uit de bioscoop te halen. Maar mocht jij nu nog twijfelen over de aanschaf van een abonnement, hebben we gelukkig een handig hulpmiddel voor je. We hebben de afgelopen tijd gewerkt aan een uitgebreid drieluik. Hierin zetten we niet alleen de beste films, maar ook series en documentaires voor je op een rij.

De 10 allerbeste films die je (volgens IMDb) op HBO Max kunt kijken

Liever kijken naar de beste series, klik dan hier. Meer fan van documentaires? Dan is dit artikel zonder twijfel iets voor jou!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!