Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 4 jun 2021

FIFA 22 wordt mogelijk een game-changer door deze nieuwe modus

Het voetbalseizoen is zo goed als geëindigd. Straks krijgen we nog het EK en daarna is het vooruitkijken. En met het nieuwe seizoen krijgen we met FIFA 22 natuurlijk ook een nieuwe game.

Als we kijken naar wat FIFA 21 bracht, dan was dat eigenlijk niet heel erg vernieuwend. Maar als we afgaan op een nieuwe vacature, dan kan FIFA 22 een revolutionaire nieuwe modus gaan bieden.

FIFA 22 brengt wellicht vernieuwing

Nu is het natuurlijk wel even de vraag in hoeverre een vacature die nu wordt uitgeschreven invloed gaat hebben op FIFA 22, die waarschijnlijk ergens in september uitkomt. Wat dat betreft zou het kunnen dat de aanpassing pas in FIFA 23 komt. Maar waar gaat het precies om? De vacature vraagt om een Online Software Engineer die bij het network play development team komt werken. Dit team houdt zich bezig met verschillende onderdelen waaronder Ultimate Team, online systemen, protocollen en de online carrière modus. En die laatste is er één die tot nu toe niet in de reeks te vinden is en kan dus de grote vernieuwing gaan zijn in de reeks.

Inmiddels is de vacature aangepast en vind je die beschrijving niet meer, maar de bovenstaande tweet heeft hem wel bewaard. Het zal waarschijnlijk alleen wel een tijdje wachten zijn voordat we de onthulling van FIFA 22 aan krijgen. Electronic Arts heeft namelijk besloten om hun jaarlijkse EA Play Live-evenement over de E3 te tillen. Dat betekent dat we pas op 22 juli hun digitale show gaan zien, waarin er verschillende aankondigingen worden gedaan.

Verlanglijstje

Deze online carrière modus als hij in FIFA 22 zit klinkt erg goed. Als ik daarnaast nog een verlanglijstje mag maken, dan hoop ik dat je in de offline carrière modus weer de mogelijkheid hebt om als speler-coach aan de slag te gaan, waardoor je het beste van beide werelden meemaakt. Daarnaast hoop ik dat de game op next-gen er echt goed uit gaat zien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
FIFA 22 wordt mogelijk een game-changer door deze nieuwe modus
Sluiten