Final Fantasy VII Remake binnenkort gratis op de PlayStation 5, maar…

Games Jelle van Es 20 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Final Fantasy VII Remake is één van de beste games die in 2020 uitkwam. Oorspronkelijk kwam de game enkel uit op de PlayStation 4, maar dit jaar was er ook een PlayStation 5-versie te scoren.

En binnenkort is het mogelijk om Final Fantasy VII Remake gratis te spelen op de PlayStation 5. Maar daar zit dan wel een klein addertje onder het gras.

Final Fantasy VII Remake gratis op de PlayStation 5

Want als je Final Fantasy VII gratis wil spelen op de PlayStation 5, dan heb je eerder dit jaar een ‘move moeten maken’. De game was namelijk eerder dit jaar gratis uitgebracht als een PlayStation Plus-game. Destijds werd al wel duidelijk gemaakt dat je met die versie niet een upgrade zou gaan krijgen. Dit om te voorkomen dat heel veel gamers min of meer gratis de game op de PS5 konden spelen. Maar aankomende woensdag komt daar verandering aan. Mocht je de game destijds hebben gescoord, dan kun je hem gaan upgraden naar de PS5-versie van de game. Dat liet de ontwikkelaar via Twitter weten.

Naast dat je Final Fantasy VII upgradet naar de PlayStation 5, heb je ook de mogelijk om aan de slag te gaan met de grote uitbreiding van de game. Dit is Episode Intermission en draait om het personage Yuffie. Deze DLC zal tijdelijk met een korting van 25 procent worden aangeboden.

De moeite waard

Wat ons betreft is het verstandig om de upgrade naar de PlayStation 5-versie te doen. Op die manier komt Final Fantasy VII nog beter tot zijn recht. Lees hier onze review van de game.

Final Fantasy VII Remake Intergrade: leve Yuffie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen