Flipendo jezelf de moeder met deze machtige Harry Potter-gadget

Gadgets Mark Hofman 20 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Flipendo, Avada Kedavra en Lumos: het zijn spreuken die iedere Harry Potter-fan wel bekend voorkomt. Maar wist je toevallig ook al dat je ze, vol enthousiasme en op epische wijze, thuis na kunt bootsen?

Hoe je dat precies doet? Simpel: door middel van je eigen, state of the art, toverstaf. Warner Bros. brengt de nieuwe Magic Caster Wand op de markt. En ja, die wil je.

Flipendo Harry Potter recht je woonkamer in

Harry Potter: de tovenaar die de harten van miljoenen kinderen en jong volwassen heeft weten te veroveren. De boeken vlogen met een noodgang over de toonbank, de films waren een wereldwijd succes en de games waren een genot.

Harry Potter, Toverstaf, Gadgets
(Afbeelding: Wizarding World)

Het is dus niet gek dat er op de redactie pittig enthousiast (vooral door mezelf) gereageerd wordt op de nieuwe Magic Caster Wand. Het is een LED-verlichte toverstaf die direct in verbinding staat met je smartphone, Apple TV of Google Chromecast.

Zodra jij een spreuk uitbeeldt zal je niet alleen de kleur van die spreuk op de staf te zien krijgen, maar leer je er ook alles over. Leuk voor de verzamelaar en die-hard fan. Al is dit zeker nog niet het tofste wat het te bieden heeft.

Direct in verbinding met je slimme verlichting

Harry Potter-fans met een beetje slimme verlichting in huis (goeie tip om de films te kijken) halen nog meer uit de toverstaf. De Magic Caster Wand is namelijk te verbinden met slimme lampen als Philips Hue. En wat doet dat dan?

Harry Potter, Toverstaf, Gadgets
(Afbeelding: Wizarding World)

Je raad het al: bij het uitspreken en uitvoeren van een spreuk klapt de gehele woonkamer om naar een magische setting. Avada Kedavra tovert je woning in één klap om tot een groene oase, waar Lumos de boel pittig verlicht.

De Magic Caster Wand is een fantastische gadget, maar dan wel voor de echte liefhebber. Goedkoop is de Harry Potter-toverstaf namelijk niet. Je tikt hem op de kop voor de pittige prijs van 149,99 dollar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen