Formule 1-fans krijgen van PlayStation het perfecte cadeau

Games Lucas van de Wetering 29 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Sony heeft de nieuwe PlayStation Plus-line-up vrijgegeven voor maart. Vooral Formule 1-fans kunnen hun geluk niet op.

Er worden in maart 4 nieuwe games aan de PlayStation Plus catalogus toegevoegd, waaronder eentje voor de echte Formule 1-liefhebber. Deze games kan je spelen vanaf 5 maart, en deze PS Plus maand eindigt op 1 april.

Met nieuwe games toegevoegd gaan er ook wat games weg. De games die je tot en met 4 maart nog kan toevoegen aan je catalogus zijn: Foamstars, Rollerdrome and Steelrising. Wil je ze dus nog spelen, voeg ze dan snel toe aan je bibliotheek!

PlayStation Plus in maart: Formule 1 en meer

We hebben hier een lijst met de vier nieuwe PlayStation Plus games die je vanaf 5 maart kan spelen op de PS4 en PS5, waaronder het spel voor Formule 1-liefhebbers.

Hello Neighbor 2

Allereerst hebben we de stealth horrorgame Hello Neighbor 2. Net als in het eerste deel ben je een kind die het huis van je enge buurman gaat onderzoeken. Hier vind je enge en smerige geheimen.

De game heeft een cartoonachtige stijl waardoor het perfect is voor veel verschillende leeftijden. Het is horror, maar je ligt niet dagenlang wakker doordat het er zo realistisch uitziet. Verder is het een leuk spel om te spelen met vrienden. Ideaal dus als je op de volgende Formule 1-race zit te wachten.

Destiny 2: Witch Queen

De volgende PlayStation Plus toevoeging is Destiny 2: Witch Queen. Dit is een grote uitbreiding van het originele Destiny 2. De uitbreiding is uitgekomen in 2022, na vertraging door de wereldwijde pandemie.

Witch Queen brengt Destiny 2 spelers een heel nieuw verhaal om te spelen, gepaard met een aantal nieuwe missies. Dus als je een Destiny-fan bent, is dit een leuk spel om gratis op te pikken.

Sifu voor PlayStation 4 en 5

Ook het kung fu-spel genaamd Sifu is vanaf 5 maart gratis te spelen voor PlayStation Plus abonnees. Sifu is een moderne versie van de ouderwetse beat ’em up-games. Je mept dus mensen in elkaar, maar hier met kung fu.

Je speelt als een jonge vechtsportstudent die de mensen probeert te vinden die zijn familie hebben vermoord. Sifu is een goede ouderwetse wraak-game waar je de mensen terug wil pakken die jou pijn hebben gedaan. Klinkt heerlijk toch?

Formule 1 2023

De laatste nieuwe toevoeging aan de PlayStation Plus bibliotheek is EA Sports F1 23, de officiële game van het 2023 FIA Formula One World Championship. Als je een goed Formule 1-spel wilt spelen, is dit een goede optie.

Je kan in het spel over al je favoriete circuits racen, zoals Zandvoort en Las Vegas. Verder race je met alle bekende coureurs en alle teams. Je kan dus als Max Verstappen plaatsnemen in de Red Bull. Met Formule 1 2023 begin je alvast aan de warming up voor het 2024 raceseizoen, die begint namelijk op 2 maart.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen