Noah Korevaar
Noah Korevaar Tech 7 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

HBO verrast met eerste échte nieuwe beelden Game of Thrones seizoen 8

Fans hebben lang moeten wachten, maar de lancering van Game of Thrones seizoen 8 komt nu toch echt steeds dichterbij. In april kun je de eerste aflevering van de hitserie gaan checken. Nu hebben we eindelijk de allereerste officiële beelden te pakken.

Game of Thrones seizoen 8

Ja, trouwe lezers zullen nu opmerken dat er onlangs al een trailer verscheen. Dat was echter een flauw zoethoudertje dat grotendeels bestond uit animaties en oude beelden. Nu maakt HBO het alsnog goed met een trailer waarin we Daenerys, Jon Snow en Sansa Stark eindelijk weer in actie zien.

Niet in de vorm van oude scènes die we al tig keer hebben gezien, maar in de vorm van nieuwe beelden. De promo focust zich echter niet alleen op Game of Thrones, maar geeft een voorproefje op de rest van het jaar. Ballers, Watchmen, True Detective, Silicon Valley: allemaal krijgen ze in 2019 nieuwe seizoenen.

Zowel voor Watchmen als Game of Thrones geldt dat fans de eerste nieuwe beelden te zien krijgen. Ben je alleen geïnteresseerd in de epische fantasy-serie? Ga dan in de onderstaande video naar 39 seconden toe, daar begint het feest.

Sansa Stark, Jon Snow en Daenerys staan samen in Winterfell. Sansa neemt het plechtige woord en spreekt de veel betekenende woorden uit: “Winterfell is yours, your grace.” De toon is gezet: Daenerys en Jon Snow moeten het als power couple op gaan nemen tegen The White Walkers.

Of ze dat gaat lukken, blijft een kwestie van afwachten. De boeken lopen achter op de serie, en HBO heeft er echt alles aan gedaan om de gefilmde scènes geheim te houden. Van het neerschieten van drones tot het filmen van nep-scènes. Op naar april!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!