Geef met deze goedkope en gemakkelijke IKEA hacks je werkplek een boost

Smart Home Zuhre Orhon 15 feb 2016
Leestijd: 3 minuten

Is je werkplek één chaotische wanhoop of heb je niet eens een fatsoenlijke laptoptafel? Zou je een (goedkope) bar in je werkkamer ook waarderen? Dan moet je vooral verder lezen, want wij hebben speciaal voor jou een aantal projecten geselecteerd die gemakkelijk zijn uit te voeren met de spullen van de IKEA. Je kunt gemakkelijk en voor een paar tientjes je werkplek naar een hoger niveau tillen. Check them out!

Pull-out Lamp

Je kunt met een wandspiegel, een klemlamp en een houten plank deze vette lamp maken die je aan de muur kunt bevestigen. Handig boven een werkplek en het ziet er ook nog eens tof uit. De instructies kun je hier lezen.

Clipboards voor een stijlvol bureau

Dit is een van de goedkoopste hacks die je kunt vinden. Koop een aantal clipboards en bevestig ze aan de muur boven je bureau voor het organiseren van je papieren, het ophangen van foto’s, je agenda en meer. Het kost niet eens een paar tientjes en je hebt een stijlvolle muur achter je werkplek zoals hier.

Ruim je kabels van de grond

Is de onderkant van je bureau een grote chaos door al die kabels en toebehoren? Check dan deze IKEA-hack. Je kunt met een simpele kledinghanger al je kabels in een handomdraai opgeruimd houden.

Berg je documenten op onder je tafel

Er liggen vast (te veel) papieren en documenten op je werkplek die je nog moet behandelen. Deze kun je met een paar simpele stappen even uit het zicht halen door het installeren van een rek onder je werkblad. Hier kun je zien hoe je het precies moet doen.

 

Oplaadstation voor je gadgets

Het is soms een gedoe om al je gadgets netjes bij elkaar te leggen om ze op te laden. De kabels lopen door elkaar heen en het ziet er onverzorgd uit. Met deze hack kun je goedkoop en super gemakkelijk al je gadgets opladen in een oplaadstation. Zo raak je ook geen kabels meer kwijt, handig! Check via deze link hoe jij dat ook kunt doen.

Een monitor standaard (met een usb-ingang)

Met een goedkope boekenplank van de IKEA kun je een gave standaard maken voor je beeldscherm. Een aantal dingen die je nodig hebt zijn een boekenplank van Lack, vier kleine tafelpootjes en eventueel nog een usb hub. Voor de instructies kun je hier verder lezen.

De bar van je dromen in je woonkamer

Heb je altijd een prachtige bar in huis gewild waar je je drank en glazen mooi kunt uitstallen? Dan moet je zeker deze hack even checken. Binnen de kortste tijd en met een aantal simpele stappen heb jij straks ook een toffe bar in je woonkamer!

Geen plek voor een bureau?

Dit is een DIY die iets meer moeite en tijd zal kosten. Vooral bij een gebrek aan ruimte komt deze hack goed van pas. Je kunt namelijk een uitschuifbare tafel maken in je ladekast die de rest van je laden niet belemmert.

Dit waren de DIY-projecten die wij voor je hebben geselecteerd. De projecten zijn gemakkelijk (al heb je twee linkerhanden) én goedkoop. Ben je na het zien van deze projecten enthousiast geworden en ben je van plan een paar op te pakken? Dan wensen we je alvast veel succes en plezier met je nieuwe aanwinst(en)!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen