‘Geen pre-orders iPhone 6s in Nederland’

Apple rmens 1 okt 2015
Leestijd: 1 minuut

De nieuwe iPhone 6s is vanaf vrijdag 9 oktober in Nederland te koop en meestal start de online voorverkoop een week vooraf. Of er dit jaar weer pre-orders zijn is echter maar de vraag. Volgens een tip die OMT ontving is Apple het niet van plan.

Volgens de tipgever, die een bron bij Apple aanhaalt, start de verkoop op 9 oktober direct in de Online Apple Store en in de winkels. Het zou niet mogelijk zijn om vooraf een reservering te plaatsen.

Dit kan overigens ook positief zijn en betekenen dat Apple de voorraad op peil heeft. In de Duitse Online Apple Store is de iPhone 6s momenteel goed leverbaar (3 werkdagen) en kampt alleen de iPhone 6s Plus in roségoud met een lange levertijd van 3 tot 4 weken. Providers T-Mobile, KPN en Vodafone nemen op 2 oktober vanaf 00:01 wel voorbestellingen aan.

Een iPhone 6s kopen op 9 oktober

Wil je op 9 oktober zeker een iPhone 6s hebben? Dan is een bezoekje aan de Apple Store in Amsterdam, Den Haag of Haarlem de beste optie. Het wordt waarschijnlijk wel mogelijk om op de dag van de verkoopstart online een iPhone te reserveren en deze enkele uren later op te halen, maar een week vooraf reserveren lijkt er dit jaar niet in te zitten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen