Ingenieuze controller Nintendo Switch voor prikkie te koop op Amazon

Games Sam Dille 18 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

De Nintendo Switch is de kameleon onder de spelconsoles. Je kunt de spelcomputer op verschillende manieren gebruiken, en daar horen ook verschillende controllers bij. Wij hebben er eentje gevonden die je voor een prikkie kunt scoren.

De spelcomputer van het Japanse bedrijf wordt standaard geleverd met twee Joy-Cons, die je zowel apart als in combinatie kunt gebruiken. Maar er zijn ook externe controllers die je met de Nintendo Switch kunt verbinden, zowel bedraad als draadloos.

Deze geweldige controller is nu lekker voordelig

Het komt niet vaak voor dat je zo’n deal vindt voor een controller voor de Nintendo Switch. Deze PDP Rematch-controller is echt een koopje. Je kunt nu een tweedehands exemplaar bestellen bij Amazon voor ‘slechts’ 24,13 euro. En het beste is dat deze controller programmeerbare knoppen heeft. Zo kun je hem precies afstemmen op jouw speelstijl.

De controller heeft naast een zachte prijs ook een briljant jasje. Hij is namelijk geïnspireerd op de klassieke Super Mario-spellen. De controller voor de Nintendo Switch heeft ook een paar handige functies. Als je bijvoorbeeld een koptelefoon hebt aangesloten, kun je met de knoppen omhoog en omlaag op de d-pad het game-audio aanpassen. Je kunt zelfs de d-pad, joysticks en frontplate verwisselen voor een persoonlijke touch.

De PDP Rematch-controller is te gebruiken voor de Nintendo Switch en de Switch OLED. Dit doe je door hem aan te sluiten op de USB-poort van het dock.

De PDP Rematch-controller voor Nintendo Switch
De voordelige controller (Afbeelding: PDP)

Wordt dit de Nintendo Switch 2?

Nintendo is achter de schermen druk bezig met de opvolger van de Switch. Het bedrijf test verschillende ontwerpen uit, die hopelijk een geweldige Switch 2 opleveren. Een recent ontdekt patent uit 2022, geeft ons een uniek kijkje in de keuken.

Het Japanse bedrijf lijkt van plan te zijn om het ontwerp van een oude iconische handheld te implementeren. En dat belooft heel veel goeds. Welke spelcomputer we precies bedoelen, en wat je ervan kunt verwachten leggen we je uit in onderstaand artikel:

Iconische spelcomputer mogelijk inspiratie voor nieuwe Nintendo Switch

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen