De Grand Prix van Zandvoort: zo stream je gratis de Formule 1 dit weekend

Apps Mark Hofman 2 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

We hebben er 36 jaar op moeten wachten, maar dit weekend is het zover: de Grand Prix van Zandvoort. De Formule 1 komt eindelijk weer eens naar Nederland en het zal een spektakel van jewelste worden. Maar hoe volg je dat spektakel eigenlijk?

Dat antwoord geef Mark je in dit artikel. Hij vertelt je niet alleen hoe je via de officiële kanalen kunt kijken, maar geeft je ook een handige tip om het raceweekend gratis te kunnen volgen.

Stream de Grand Prix van Zandvoort

De Grand Prix van Zandvoort wordt door Nederlanders gezien als één van de mooiste Formule 1 races van het jaar. Het Circuit van Zandvoort, het strijdtoneel van dit weekend, is een uitdagende baan waar nog geen enkele coureur ervaring mee heeft. Voor Nederlander Max Verstappen is dit één van de twee oranjefeesten op rij en kan hij de Grand Prix als een echte thuiswedstrijd zien. Maar hoe kijk jij met hem mee?

Max Verstappen Formule 1 Netflix
Max Verstappen in de Formule 1. (Afbeelding: Giuseppe CACACE / POOL / AFP)

Via de officiële kanalen is dat eigenlijk vrij gemakkelijk. Mensen met een Ziggo-abonnement kunnen de Grand Prix van Zandvoort volgen op kanaal 14. Dat is de zender die klanten van de provider gratis bij hun abonnement krijgen. Ben jij geen klant, dan is het mogelijk om het Ziggo Sport Totaal-pakket bij andere providers af te sluiten. Daarnaast heb je de mogelijkheid om voor €9,99 per maand Ziggo Go klant te worden, waardoor je alle Formule 1 races via smartphone of tablet kunt bewonderen.

De Grand Prix van Zandvoort is tevens ook te volgen via de officiële Formule One applicatie. Deze is gratis te downloaden voor iOS en Android. Vervolgens kun je ervoor kiezen om een TV Pro abonnement (€64,99 per jaar) of TV Access abonnement (€26,99 per jaar) af te sluiten. Op de website van de Formule 1 is te lezen wat het verschil tussen die verschillende abonnementen is.

Gratis de Formule 1 kijken

De Grand Prix van Zandvoort is overigens niet alleen bijzonder, omdat het de eerste Nederlandse Formule 1 race sinds tijden is. Het is ook een bijzondere, omdat je als consument de kans krijgt de race gratis te bekijken. Vanaf vandaag (donderdag 2 september 2021) tot en met maandag (6 september 2021) is Ziggo Sport Totaal voor iedere Nederlander gratis te zien. Het maakt dus niet uit of je klant bent bij KPN, Caiway of Ziggo: je kunt het hele weekend gratis genieten.

 

Benieuwd wat Ziggo Sport je tijdens de Grand Prix van Zandvoort te bieden heeft? Check dan zeker even het overzicht op de website van de provider.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen