Ga lekker het gras maaien in Lawn Mowing Simulator

Games Jelle van Es 29 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Binnenkort is het 1 april. En rond die datum zijn gamemakers altijd druk bezig met het bedenken van grappen. Als de aankondiging van Lawn Mowing Simulator iets later was geweest, dan was het zeker een geslaagde grap. Maar nu ziet het er naar uit dat er daadwerkelijk een game op de markt komt waarin je gras kan maaien.

Lawn Mowing Simulator neemt je volgens de makers Curve Digital en Skyhook Games (die ook Train Simulator heeft gemaakt) mee naar het Britse platteland, waar jij er voor moet zorgen dat de verschillende tuinen daar voorzien worden van een mooi stukje gras.

Maai dat gras in Lawn Mowing Simulator

Lawn Mowing Simulator lijkt de ideale game te zijn voor mensen die houden van kortgewiekt gras, maar dankzij hooikoorts dat niet in het echt kunnen beleven. Nou, zijn kunnen deze zomer dan losgaan, want dan komt de game uit op zowel de pc als de Xbox Series X. Want het gras moet natuurlijk wel op een mooie manier in beeld worden gebracht, dus op de Xbox One draait het niet… De makers van de game zijn doodserieus over de game en laten weten dat je in de game aan de slag kunt gaan met prestigieuze grasmaaimerken als Toro, SCAG en STIGA. Want op het Britse platteland kom je niet weg met je grasmaaier van de Lidl. Bekijk hieronder de trailer van een epische grasmaaier.

Mocht grasmaaien je droomberoep zijn, maar is het nooit gelukt, dan kun je in Lawn Mowing Simulator aan de slag met de Career Mode. Daarin ga je verschillende contracten aan en kun je laten zien dat jij voor geen enkel grassprietje bang bent. Het is zaak om de grond goed te inspecteren, vervolgens bepaal op wat voor hoogte je je maaier zet en daarna zo effectief en netjes mogelijk over het gras heen scheurt. Pas daarbij wel op dat je niet over een ongelukkig dier rijdt. En als er en nest ligt van een kievit, dan is het sowieso einde verhaal. Als je heel goed bent in het maaien, dan is het mogelijk om gebruik te maken van diverse upgrades, zodat het gras er nog strakker bij gaat liggen.

Lawn Mowing Simulator
Er schuilt een addertje onder het gras (Afbeelding: Skyhook Games)
.

Bouw je eigen bedrijf op

Uiteindelijk is het zaak dat je in Lawn Mowing Simulator een succesvol bedrijf neer zet. Daarvoor heb je je eigen kantoor dat je kunt verbeteren, is het zaak om de juiste mensen aan te nemen wanneer je zelf niet het gras kunt maaien en moet je natuurlijk goed kijken waar je advertenties plaatst. Daarbij schijnt het voorjaar het hoogseizoen te zijn, waarbij het gras zomaar omhoog schiet en de kasteeleigenaren bij jou aan de deur kloppen.

Lawn Mowing Simulator
Het gras bij de buren is altijd groener (Afbeelding: Skyhook Games)

Microsoft Flight Simulator 2020: ‘elk weggetje, elke rivier, alles klopt’ | Review

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen