YouTube: deze 4 vermakelijke films zie je helemaal gratis

Films & Series Jeroen Kraak 14 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Op YouTube kun je niet alleen muziekclips en grappige kattenfilmpjes zien, maar ook een aantal leuke films. Het mooie eraan is dat je er helemaal niets voor hoeft te betalen.

Veel films en series zijn toegankelijker dan ooit omdat je ze kunt vinden op streamingdiensten. Het grote nadeel is natuurlijk dat je daarvoor moet betalen. Je kunt wachten tot een film op televisie is, maar daarbij ben je gebonden aan uitzendtijden.

Films kijken op YouTube

Gelukkig is er een oplossing: YouTube. Een aantal films kun je daarop gewoon gratis kijken en deze zijn zeker niet slecht. Wij zetten er vier op een rijtje speciaal voor jou. Het zijn natuurlijk niet de grootste titels, maar ze zijn zeker vermakelijk om te kijken.

Frank

Je hebt bizarre films en je hebt Frank. Bij deze titel zie je een muzikant die zijn masker nooit afzet. Het zorgt voor een aantal opmerkelijke scènes en genoeg momenten om even te lachen.

Green Street Hooligans

Je zit natuurlijk nooit op een stelletje relschoppers te wachten als je lekker een voetbalwedstrijd zit te kijken. Dat het echter een goed concept voor een film kan zijn zien we in Green Street Hooligans. In deze film zien we hoe een onterecht geschorste student aan Harvard verhuist naar Londen. Daar gaat het van kwaad tot erger. Hij maakt kennis met de gewelddadige onderwereld van het voetbalvandalisme.

The Magnificent Seven

The Magnificent 7 ken je misschien uit 2016 met een enorme sterrencast als Denzel Washington, Chris Pratt en Ethan Hawke. Wat je wellicht niet weet, is dat deze titel eigenlijk een remake is van The Magnificent Seven uit 1960. Het is een van de grote klassieke westerns uit Hollywood die je nu gratis op YouTube kunt kijken. We zien zeven vechters die hoor Mexicanen worden ingehuurd om hun dorp te bevrijden van bandieten. Hoewel het natuurlijk wat verouderd is, als je het vergelijkt met de hedendaagse technieken, is de film het zeker waard om te kijken op YouTube.

The Donor

Deze film is door een kleine partij gemaakt en op YouTube gezet. Een vrouw ondergaat een illegale orgaantransplantatie. Ze ontdekt dat het jonge meisje dat de nier heeft gedoneerd tijdens de operatie is overleden. De vrouw wil met haar onwillige man (een LAPD-detective) de criminelen pakken, maar ze wordt verscheurd door het morele dilemma omdat zij haar leven heeft te danken aan dezelfde ingreep.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen