Geniaal gratis Netflix-alternatief heeft drie must-see actiefilms

Films & Series Jeroen Kraak 25 mei 2024
Leestijd: 3 minuten

Met steeds duurder wordende streamingdiensten als Netflix en HBO Max, zijn gratis alternatieven erg in trek. Een daarvan is Tubi en die heeft drie heerlijke actiefilms die je gewoon wil zien.

In Nederland kennen we allemaal de grote streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max en Disney+. Een stuk onbekender zijn de zogenaamde FAST-diensten.

FAST-diensten doen eigenlijk precies hetzelfde als wat een Netflix doet, alleen is er een groot verschil. Deze zijn helemaal gratis, maar er zijn wel twee nadelen. Ten eerste krijg je reclames te zien en ten tweede heb je een VPN nodig.

Drie heerlijke actiefilms op een gratis Netflix-alternatief

Een van de grootste FAST-diensten is Tubi TV. Hierop kun je duizenden films en series gratis kijken. En dat is echt niet de minste content, want de streamingdienst heeft contracten afgesloten met grote filmmaatschappijen. Zo zie je op de dienst Kill Bill: Volume 1, Aquaman en Groundhog Day.

Dat zijn natuurlijk al topfilms, maar er zijn ook drie actiefilms die je zeker niet wilt missen. Wij zetten ze op een rij.

John Wick

Laten we beginnen met een van de beste actiefilms sinds 2010. Deze staat niet op Netflix, maar wel op Tubi TV. Ik heb het natuurlijk over John Wick, de man die door Keanu Reeves fantastisch wordt vertolkt. De man die wraak nemen op je vermoorde hond tot een kunst heeft verheven.

John Wick liet juist de onderwereld achter zich om samen met zijn vrouw Helen te leven. Als Helen tragisch om het leven komt, stuurt ze John nog een puppy. Deze wordt echter vermoord als een Russische maffiabaas in John’s huis inbreekt en zijn auto steelt. Wat volgt is een lange achtbaanrit vol actie.

Geostorm

Geostorm mag je gerust de overtreffende trap van chaos noemen, want dit is een echte rampenfilm, die je ook niet op Netflix vindt. Hoewel deze film door critici de grond werd ingeschreven, blijft het toch een favoriet van de fans en dit komt vooral door hoofdrolspeler Gerard Butler.

Om klimaatverandering tegen te gaan heeft een groep wetenschappers klimaatcontrolerende satellieten de lucht ingeschoten die het weer kunnen beheersen. Terroristen hebben echter een virus daarin geplant om een grote storm te veroorzaken die een deel van de mensheid uitroeit. Samen met zijn broer probeert Butler de persoon achter het virus te vinden.

Hacksaw Ridge

Goed, het kan ook net wat minder drastisch en dat bewijst Hacksaw Ridge dat zich afspeelt na de slag om Pearl Harbor. Het gaat over Desmond T. Doss die zich bij het leger voegt als gevechtsmedicus. Een probleem: hij wil geen wapens in zijn handen.

Hij wordt daarom door zijn medesoldaten gemeden, maar verdient later het respect van zijn groep. Dat komt tot een hoogtepunt bij de slag om Okinawa. Desmond zet zijn leven op het spel om zijn groep te redden. Het is een indrukwekkende film die je niet op Netflix vindt, maar wel op Tubi TV.

Dit gratis Netflix-alternatief bekijken

Zoals gezegd heb je voor Tubi TV een VPN nodig voordat je het kunt gebruiken. De dienst is namelijk alleen te gebruiken in de Verenigde Staten. Zet je VPN dus op die locatie. Voor Tubi TV heb je geen account nodig, dus het is gemakkelijk te gebruiken.

Eenmaal op de site kun je naast deze drie actiefilms nog veel meer zien. Zeg je dure Netflix-abonnement dus maar gedag!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen