Wanneer Guardians of the Galaxy Volume 3 op Disney+ te zien is

Films & Series Jeroen Kraak 18 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Met Guardians of the Galaxy Volume 3 had Marvel na enige tijd weer een succes te pakken. Na een aantal mindere films scoorde de studio weer eens een voltreffer die je binnenkort ook op Disney+ kunt bewonderen.

Guardians of the Galaxy Volume 3 is het laatste Marvel-kunstje van James Gunn. De regisseur gaat aan de slag bij grote concurrent DC om daar zijn eigen universum te bouwen. Dat hij dat zo goed mogelijk wil doen is terug te zien in de film die onlangs in de bioscopen verscheen. Maar voor iedereen die hem gemist heeft is er gelukkig goed nieuws.

Vanaf deze datum zie je Guardians of the Galaxy Volume 3 op Disney+

Vanaf 2 augustus 2023 is Guardians of the Galaxy Volume 3 te zien op Disney+. Dat is best wel snel, want de Marvel-film draaide vanaf mei in de bioscopen.

De film werd door zowel kijkers als pers goed ontvangen. Op IMDb scoort de Marvel-titel een 8,1 en op Rotten Tomatoes een heerlijke 82 procent.

In het derde deel volgen we Peter Quill en zijn vrienden na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. Daarin komen we onder andere meer te weten over de geschiedenis van Rocket, zien we hoe het verder gaat met Nebula en is natuurlijk ook weer Groot van de partij.

Ouderwets genieten

Guardians of the Galaxy Volume 3 is precies zoals je gewend bent. Het zit vol humor en over-de-top grappen. Al zal je hier en daar ook zeker een traantje weg moeten pinken. Al gaan we natuurlijk niet vertellen waarom dat het geval is.

Wie de Marvel-film op Disney+ wil zien heeft dus nog heel even geduld nodig. En een actief abonnement op de streamingdienst (duh!). Wil je liever een DVD of Blu-Ray van de film op de kop tikken? Dat is vanaf 1 augustus 2023 al mogelijk.

Tot die tijd heb je dus alle tijd om eerdere Marvel-films, keurig op volgorde, te bekijken. In het onderstaande artikel vertellen we je precies hoe je dat doet:

Volgens Disney+ moet je alle Marvel-films en series in deze volgorde kijken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen