Halo Infinite zorgt voor speciale versie Xbox Series X (en meer)

Games Jelle van Es 26 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Afgelopen week hadden we niet zo heel erg goed nieuws over Halo Infinite. Toen werd bekendgemaakt dat de coöperatieve campaign niet aanwezig zou zijn bij de release van de game. Maar nu hebben we gelukkig ook goed nieuws.

En dat nieuws is te vinden in de releasedatum. Want tijdens de Gamescom-presentatie van gisteren werd bekendgemaakt dat Halo Infinite op 8 december wordt uitgebracht. De game is dan te spelen op de Xbox Series X, maar ook nog op de oude One. Ook komt de game uit op de pc.

Halo Infinite komt op 8 december

Op 8 december kun je dus losgaan met Halo Infinite. Wanneer je de game koopt, dan kun je het avontuur van de game gaan beleven. Ook de multiplayer komt op die dag uit. Dat is echter een free-to-play-ervaring. Vergelijkbaar met wat Warzone is voor Call of Duty. Als je dus alleen online wil gaan knallen, dan hoef je er niks voor neer te leggen. Dat geldt ook voor het geval je in het bezit bent van de Xbox Game Pass Ultimate. Dan haal je de game vanaf dag één in huis. Met de onthulling van de releasedatum werd ook een nieuwe, cinematische, trailer vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken.

Voordat Halo Infinite wordt uitgebracht op de Xbox Series X, komen er nog een aantal technical previews, waarin verschillende multiplayer-elementen worden getest. Mocht je in dat programma zitten, dan kun je binnenkort losgaan met potjes vier tegen vier of Big Team Battle. En mocht je de spelcomputer nog niet hebben, dan is het goed om te weten dat er een speciale versie uitkomt met de release. Deze Halo 20th anniversary-versie ziet er wat anders uit dan je gewend bent en komt met en speciale controller. Bekijk hem hieronder.

De speciale spelcomputer (Afbeelding: Microsoft)

Nieuwe controller

Daarnaast komt er ook nog een Halo Infinite Limited Edition Elite Series 2-controller. Deze ziet er ook iets anders uit en geeft je de mogelijkheid om nog meer controle te hebben. Deze kun je hieronder bekijken.

Halo Infinite Limited Edition Elite Series 2
Limited Edition Elite Series 2 (Afbeelding: Microsoft)

Halo Infinite mist ondanks uitstel alsnog belangrijke feature bij lancering

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen