Hans Teeuwen vermoordt bejaarden in gruwelijke Videoland-serie

Films & Series Lucas van de Wetering 13 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

De nieuwe komedieserie van Hans Teeuwen genaamd Jackson & Malone komt naar Videoland. En het wordt grappig, maar ook gruwelijk.

Cabaretier, zanger, componist, acteur, regisseur en schrijver, wat kan Hans Teeuwen niet. Binnenkort komt hij met een gloednieuwe komedieserie waarin bejaarden vermoord worden, het klinkt misschien meer gruwelijk dan grappig.

Samen met Max Porcelijn maakt Teeuwen de zesdelige komedieserie genaamd Jackson & Malone voor Videoland. Hier zijn alle afleveringen te zien vanaf 19 juli, dat wordt lekker bingen dus. Als we Teeuwen zelf moeten geloven wordt het een komische thriller.

Hans Teeuwen op Videoland

Jackson & Malone op Videoland is een absurdistische en komische thrillerserie die gemaakt is door cabaretier Hans Teeuwen. De serie gaat over twee politieagenten die op hun eigen, curieuze manier gerechtigheid brengen naar de samenleving. Zoals je merkt hebben deze politieagenten wel allebei redelijk wat bagage.

Wanneer er in het vredige Spulne plots drie bejaarde vrouwen op een brute en gruwelijke manier vermoord worden, is het tijd voor detectives Jackson en Malone om aan het werk te gaan. Zij behoren tot de sterkste macht in heel Spulne; de Dienst Extreme Misdaadbestrijding. Maar om het mysterie van de dode bejaarden op te kunnen lossen, moeten ze eerst met hun eigen probleempjes dealen.

Cast en crew

Hans Teeuwen heeft Jackson & Malone op Videoland geschreven met behulp van Max Porcelijn en Jonathan van het Reve. Verder was Max Porcelijn ook direct de regisseur van het hele komische, maar gruwelijke project.

Hans Teeuwen speelt verder ook een rol in de Videoland-serie. Sterker nog, hij is een van de hoofdrollen. We zien de cabaretier de rol van Jackson vertalen. Hierbij wordt Kevin Janssens zijn bijbehorende Malone. Ook andere acteurs zoals Jan Bijvoet, Sanne-Samina Hanssen, Jennifer Heylen en Tom Van Dyck spelen een rol in de komedieserie.

Zoals gezegd is Jackson & Malone van Hans Teeuwen te zien op Videoland vanaf 19 juli. Alle zes de afleveringen van de komische thriller komen tegelijkertijd op de streamingsdienst, perfect om te bingen dus.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen