HBO Max is echte Netflix-killer door fantastische deal voor nieuwe gebruikers

Films & Series Mark Hofman 24 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

HBO Max komt naar Nederland. Een tijdje geleden werd bekend dat de streamingdienst vanaf 8 maart 2022 de concurrentie zoekt met Netflix. Welke prijs de consument daarvoor moet betalen bleef alleen nog geheim. Tot nu.

Tijdens een presentatie heeft HBO Max de Nederlandse prijzen van zijn streamingdienst bekendgemaakt. Consumenten die er snel bij zijn betalen €2,99 per maand. Een fantastische deal. Maar wat zijn de plannen buiten die actie om?

HBO Max: zoveel kost de dienst in Nederland

In Nederland komen er twee verschillende abonnementen beschikbaar voor HBO Max. Consumenten kunnen aan de slag met het Basic en het Standaard-abonnement. Wie er snel bij is kan de twee abonnement voor een absoluut prikje op de kop tikken. Wie voor 31 maart 2022 een abonnement afsluit bij HBO Max krijgt de rest van zijn leven 50% korting bij de dienst. Voor het Basic-abonnement betaal je dus slechts €2,99 per maand. Voor het Standaard-abonnement ben je €3,99 per maand kwijt.

HBO Max Nederland
HBO Max komt naar Nederland. (Afbeelding: HBO)

Ieder abonnement heeft zo zijn eigen voordelen, maar wat bieden ze je überhaupt? Dit heeft Max te bieden:

  • Basic | 720p kwaliteit (HD) | 1 concurrent stream (aantal schermen)
  • Standaard | 1080p & 4K | 3 concurrent streams (aantal schermen)

Wie de dienst na 31 maart 2022 afsluit moet de volle mep betalen, maar ook daar stunt HBO Max mee. Voor het Basic-abonnement betaal je €5,99 per maand en €45,99 per jaar. Kies je voor het Standaard-abonnement betaal je €7,99 per maand of €59,99 per jaar. Zelfs als je de eerste aanbieding voor 50% korting mist, is dit een fantastische deal.

Netflix-killer op komst?

Waar Netflix jaren lang vrij spel heeft gehad in Nederland, heeft het anno 2022 te maken met pittige concurrentie. Disney+ en Amazon Prime Video snoepen een deel van de markt weg en ook Videoland zorgt voor het nodige succes. Maar een echte Netflix-killer: die hebben we nog niet.

Daar komt met de komst van HBO Max mogelijk wel verandering in. De streamingdienst beschikt over een indrukwekkend aanbod met o.a. Game of Thrones, Westworld en Chernobyl. Daarnaast komen er een hoop imposante films naar het platform én verschijnen deze 45 dagen na de bioscooprelease al op de streamingdienst. Tel daar de bijzonder goedkope prijs bij op en je weet dat Netflix kan zijn borst nat kan maken.

HBO Max vanaf 8 maart 2022 beschikbaar in Nederland

HBO Max is vanaf 8 maart 2022 beschikbaar in Nederland.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen