Je kan Helldivers 2 gratis omtoveren tot de ultieme Star Wars-ervaring

Games Lucas van de Wetering 11 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Je kan Helldivers 2 nu omtoveren tot de Star Wars-game waar we altijd al van dromen. Het is een echte Clone Wars-ervaring.

Helldivers 2 is sinds zijn release in februari al een gigantische hit. De game was op gegeven moment zo populair dat het zelfs de spelersaantallen-records van andere spellen zoals GTA 5 en Starfield versloeg. Dit werd toentertijd ook even te veel voor de niets verwachtende servers.

De game is natuurlijk al leuk genoeg zoals hij is, maar als je fan bent van Star Wars is er al helemaal goed nieuws. Er zijn mods gemaakt voor Helldivers 2 waarmee je de game kan omtoveren tot de perfecte Star Wars-game die we zo graag willen.

Star Wars in Helldivers 2

De perfecte Star Wars-game zit verstopt in Helldivers 2. Er zijn meerdere mods gemaakt door ToastedShoes die je hierbij kunnen helpen. Het zijn drie verschillende mods, allemaal met een andere functie voor de echte Star Wars ervaring. Alle mods zijn gratis te installeren op Nexusmods, en zijn alleen beschikbaar voor de PC-versie van Helldivers 2. De game zelf moet je wel gewoon kopen via Steam.

De eerste mod zorgt ervoor dat je eruit komt te zien als een Clone Trooper van de 501st legion, deze stonden onder leiding van Anakin. Verder is er ook een andere mod die alle schepen verandert in de bijbehorende Clone Wars-schepen van de Republic. En boom, je Helldivers 2 karakter is nu een Clone Trooper. Je kan de mods installeren door de volgende video te volgen:

Maar je hebt geen echte Clone Wars-ervaring als je moet vechten tegen een Behemoth of Berseker. Gelukkig is ook hier een oplossing voor met de derde mod die je nodig hebt. De Star Wars Enemies-mod tovert alle vijanden automatisch om tot het Battle Droid-leger van de Seperatists. Nu kan je als trotse Clone Trooper vechten voor de Republic tegen de Seperatist Army.

De game waar we van dromen

Al heeft Star Wars ons wel vaker goede games gegeven zoals Battlefront 2 of de Jedi-games, de Helldivers 2-mod is dé Clone Wars-game waar fans van dromen. Je kan met een klein groepje Clones een hele map vol met Droids neerknallen. En dat met goede mechanics en graphics.

De reacties onder de video van de mod-maker zijn het hier dan ook zeker mee eens. Bijna alle reageerders zijn aan het smeken om de mods, en nu staan ze online voor iedereen. Ook zeggen meerdere mensen in de reacties dat Arrowhead Studios, de maker van Helldivers 2, de volgende Star Wars game-moet maken.

Er zijn ook wel echte Star Wars-games die leuk zijn, maar de Helldivers 2-mods zijn de Star Wars-game waar we zo naar verlangen. Laten we hopen dat game-makers naar de fans luisteren en een soortgelijke game maken, misschien wel op echte Star Wars-planeten. Maar voor nu is Helldivers 2 zeker een goede optie voor Star Wars-fans.

Nieuwe consoles en Call of Duty: alles uit de Xbox Showcase 2024

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen