Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Tech 31 mrt 2018
Leestijd: 3 minuten

10 Hilarische websites om te bezoeken wanneer je je thuis of op je werk verveelt

Het is weer zaterdag en dat kan twee dingen betekenen: je zit vol energie en hebt 1001 plannen op de planning staan, of je bent brak en wilt het liefste de hele dag brak op de bank hangen. Behoor je tot de laatste groep dan hebben we hier een lijstje voor je met websites voor je. Deze helpen niet per se tegen de brakheid, maar zijn wel heerlijk om te bekijken. Hier heb je 10 hilarische websites, en we beginnen direct met een van onze favorieten.

1. Hilarische websites zijn bijna altijd nutteloos: The Useless Web

Wat deze website zo mooi maakt? Hij is iedere keer dat je hem bekijkt anders. Deze website linkt je door naar nóg meer onmogelijk nutteloze websites. Zo kwamen wij bijvoorbeeld terecht op een Ebay pagina waarop we bacon pleisters konden kopen. Nuttig? In dit geval wel als je een schaafwond hebt. Verslavingsgevaar: 2 sterren.

hilarische websites

2. The faces of Facebook

Gegevens van Facebook liggen tegenwoordig op straat, waaronder ook ontelbaar veel faces. Benieuwd wie zich allemaal op het sociale netwerk bevinden? Check ze dan op deze website, in a not creepy kinda way. Dit is niet echt een van de meest hilarische websites te noemen, maar hij is wel vrij fascinerend. Verslavingsgevaar: 0,5 ster.

3. Geoguesser

Geoguesser is een game die je gerust van af je bank kunt spelen, maar ook van achter je bureau. Hoe het werkt? Je krijgt via Google Street View een locatie te zien en moet vervolgens op de kaart de locatie prikken die je denkt te zien. Hoe dichter je bij de daadwerkelijke locatie, hoe beter je score. Verslavingsgevaar: vijf sterren.

hilarische websites

4. Ruin my search history

Deze website Googled iedere paar seconden random zoekopdrachten voor je. Hierdoor krijg je een hilarische zoekgeschiedenis, wat ook weer wat verfrissende variatie kan geven in de getargette advertenties die je te zien krijgt. Dit is zeker een website die je even onopgemerkt op de pc van een vriend of een collega aan wilt zetten. Waarschuwing: deze website ruïneert je zoekgeschiedenis daadwerkelijk. Verslavingsgevaar: 0,5 ster.

hilarische websites

5. Awkward family photos

De foto’s op deze website zijn echt tenenkrommend en grappig tegelijkertijd. Verslavingsgevaar: 3 sterren.

6. Engrish.com

Hoe staat het er voor met jouw Engels? Lekker? Of herken je toevallig een aantal van de fouten die hier ook zijn gemaakt.. Verslavingsgevaar: 2,5 sterren.

hilarische websites

7. Something weird or confusing

Heb je geld te veel? Of ben je gewoon benieuwd naar de random shit die te koop is op het internet? Check dan deze site die je steeds doorstuurt naar een willekeurige Amazon pagina waarop vreemde (en soms ook handige) dingen te koop zijn. Verslavingsgevaar: 1,5 ster.

8. Trypap

Op zoek naar een nieuw wachtwoord? Laat deze passief-agressieve hilarische website je opties dan becommentariëren. Dit is een van de mooiere commentaren die wij kregen: ‘Todlers eat passwords like yours for breakfast‘. Verslavingsgevaar: 2 sterren.

hilarische websites

9. MapCrunch

Heb je geen zin in het spelelement dat bij website nummer 3 hoort, maar ben je wel benieuwd naar random plekken op Google Street View? Dan is deze website een winnaar. Hij brengt je naar random plekken op de wereld. Zo kun je vanaf de bank of je bureaustoel een klein beetje genieten van wat er allemaal nog meer op de wereld te zien is. Verslavingsgevaar: het maximale aantal sterren.

10. Draw stickman

Ben je zeg maar écht heel bored, dan kun je altijd deze website nog openen. Teken je eigen poppetje en laat hem tot leven komen om hem vervolgens levens te zien redden.

hilarische websites

Heb je een beetje gelachen door deze hilarische websites? En heb je al genoeg verslavingen op het wereldwijde web, maar weet je niet welke het ergst zijn? Check dan hier welke apps je kunnen helpen van je online verslavingen af te komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
10 Hilarische websites om te bezoeken wanneer je je thuis of op je werk verveelt
Sluiten