Horizon Forbidden West: zo ziet hij eruit op de PlayStation 4

Games Jelle van Es 28 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Gisteren kwam er heugelijk nieuws naar buiten. De ontwikkelaar Guerilla Games is helemaal klaar met de ontwikkeling van Horizon Forbidden West. Dat betekent dat er niks in de weg staat om de game volgende maand eindelijk uit te brengen.

Horizon Forbidden West is een game die voornamelijk bekend staat als een titel voor de PlayStation 5. Maar de topgame komt ook nog uit voor de PlayStation 4. En die versie is nu eindelijk het zonnetje gezet.

PlayStation 4-versie Horizon Forbidden West

Op het PlayStation Blog kwam er een post waarin verschillende videos werden getoond, waardoor we een goed beeld krijgen van hoe de game er op de PlayStation 4 uitziet. Daarbij heeft de ontwikkelaar wel de PS4 Pro gebruikt om de beelden op te nemen. Die spelcomputer wordt inmiddels niet meer gemaakt en is moeilijk aan te komen, dus het is maar de vraag of de game op jouw spelcomputer er ook zo netjes uitziet.

Deze eerste video toont de Utaru Tribe en hoe zij leven in de wereld van Horizon Forbidden West. Omdat het allemaal wat rustig er aan toegaat, is het voor de ontwikkelaar een mooie manier om te laten zien hoe de game er op de PlayStation 4 uit ziet. De tweede video laat wat dat betreft iets anders zien. Daarin zie je hoe Alloy het opneemt tegen vijanden en slim gebruik maakt van traps om die te verschalken.

Meerdere vijanden tegelijkertijd

Actie vind je ook terug in de derde video, waarin Alloy meerdere vijanden tegelijkertijd moet proberen te verslaan. Door goed gebruik te maken van de pijl-en-boog en andere elementen weet ze als winnaar uit de strijd te komen in Horizon Forbidden West. Ook op de PlayStation 4 dus.

Wil je de game liever stilstaand bekijken? Dan zijn deze screenshots van de PlayStation 4-versie van Forbidden West het bekijken waard. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Analisten: ‘EA favoriet om door Sony opgekocht te worden’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen