Handig: Ikea komt met kartonnen PlayStation 5 om hem te passen

Games Jelle van Es 5 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Met de komst van de nieuwe generatie spelcomputers in de vorm van de PlayStation 5 en de Xbox Series X, zijn er een aantal nieuwe problemen bijgekomen. Het eerste probleem bestaat uit het daadwerkelijk kunnen scoren van een nieuwe spelcomputer.

En als je dan een PlayStation 5 hebt weten te scoren, dan zit je nog met de uitdaging waar je hem plaatst. Want zowel de PS5 als de Xbox Series X zijn flinke jongens die je niet heel erg makkelijk in je kast plaatst. IKEA komt nu met een oplossing.

IKEA laat je je PlayStation 5 inmeten

In Nederland is de IKEA als het goed is dicht, tenzij de Zweedse winkel zichzelf als essentieel heeft weten neer te zetten. Maar in de Verenigde Staten is de keten wel open. En daar heeft een Imgur-gebruiker opgemerkt dat het bedrijf slim inspeelt op het vraagstuk met de nieuwe grote spelcomputers. Je kunt namelijk een kartonnen versie van de PlayStation 5 en Xbox Series X scoren in de winkel. En vervolgens kun je daarmee rondlopen en dan bepalen of een bepaald meubel geschikt is om zo’n nieuwe spelcomputer in te plaatsen.

Xbox or PlayStation? IKEA’s got you covered.

Met deze foto zie je tegelijkertijd ook het verschil in grootte tussen de PlayStation 5 en de Xbox Series X. Waar die eerste groot is en een uitdaging is om te plaatsen, daar is de laatste gewoon echt lomp groot. Maar ja, daar krijg je dan wel veel kracht en plezier voor terug.

Online bestellen met deze tool

Zoals gezegd zijn we in Nederland voorlopig niet in staat om fysiek naar de IKEA toe te gaan en daar een nieuw meubel uit te zoeken. Gelukkig heeft een andere Imgur-gebruiker een handig overzicht gemaakt van de verschillende meubels die je online kunt bestellen en hoe de verschillende spelcomputers zoals de PlayStation 5 daarin zouden passen. Nu nog zorgen dat je er daadwerkelijk één in huis hebt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!