iPhone 13 mogelijk voorzien van de meest geliefde Android-feature

Het jaar is pas net begonnen en de iPhone 12 serie is nog niet heel lang op de markt. Toch gaan er al enige tijd over de iPhone 13 en krijgen we steeds meer een idee van hoe de smartphone eruit komt te zien.

Vandaag meldt het Zuid-Koreaanse ET News dat de smartphone van Apple aan de haal gaat met één van de meest geliefde Android-features.

iPhone 13 krijgt mogelijk geliefde Android-feature

De komst van de iPhone 13 is op dit moment nog ver weg, maar dat wil niet zeggen dat er niet over gesproken wordt. Sterker nog: het ene na het andere gerucht komt voorbij. Zo meldt het Zuid-Koreaanse ET News dus dat de smartphone van Apple voorzien wordt van een 120Hz beeldscherm. Een functionaliteit waar Android-smartphones al tijden over kunnen beschikken. Maar voor mensen met een iPhone is de functie hartstikke nieuw. De iPhone 12 serie, die in oktober dit jaar verscheen, is namelijk nog voorzien van 60Hz beeldschermen.

De Zuid-Koreaanse website houdt bedrijven als Samsung en LG nauwlettend in de gaten. Dat klinkt misschien vreemd als je een iPhone-nieuwtje leest, maar deze twee bedrijven leveren onder andere de beeldschermen van de iPhone. En wegens die weg komt de website er dus achter dat er 120Hz beeldschermen geleverd worden voor de iPhone 13. Al moet je niet direct een gat in de lucht springen, want niet ieder model uit de serie wordt voorzien. Zo gaat het volgens ET News alleen om de twee duurste modellen uit de serie. Dat zou dus betekenen dat de iPhone 13 Pro en de iPhone 13 Pro Max voorzien worden, maar de iPhone 13 en 13 mini niet.

Zoals je ziet gaan we er vanuit dat Apple dezelfde strategie hanteert voor de smartphones in 2021 als dat het bedrijf dat deed in 2020. Dat is slechts een verwachting van ons, maar ook zeker van ET News. Of dat ook echt het geval is zal de tijd ons moeten leren.

Triple-camerasysteem (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

De iPad Pro

Het is om heel eerlijk te zijn best opvallend dat Apple de functionaliteit nog niet heeft toegepast op de iPhone. In 2017 verscheen de iPad Pro met ProMotion-technologie, waardoor een dusdanige verversingssnelheid wel gehaald werd. De vraag is alleen of de iPhone 13 ook daadwerkelijk gebruik gaat maken van deze technologie. De verversingssnelheid varieert met die technologie tussen de 24Hz en 120Hz. De kans dat de iPhone 13 met een vaste verversingssnelheid van 120Hz werkt is namelijk ook aanwezig.

Ben je trouwens benieuwd wat we van de meest recente iPad Pro (2020) vinden? Check dan zeker even onze review over de tablet!

Reageer op artikel:
iPhone 13 mogelijk voorzien van de meest geliefde Android-feature
Sluiten