Voor de prijs van deze iPhone 14 Pro koop je ook gewoon een Porsche

Smartphones Jeroen Kraak 7 okt 2022
Leestijd: 3 minuten

Heb je veel te veel geld en weet je niet wat je er mee moet doen? Dan kun je altijd bij Caviar terecht. Zij hebben nu een bizarre versie van de iPhone 14 Pro gemaakt, die tevens ook bizar duur is.

De iPhone 14 Pro heeft natuurlijk een pittig prijskaartje. Het instapmodel kost 1.329 euro, maar je hebt liever die met 256 GB, aangezien die in tegenstelling van de 128 GB-versie wel in ProRes kan opnemen. Deze kost echter 1.459 euro.

De duurste iPhone 14 Pro ter wereld van Caviar

Goed, een flinke zak geld, dus. Maar het kan nog veel duurder. Bijna 100 keer zo duur, maar dat betekent niet dat je ook 100 exemplaren krijgt. Nee, Caviar heeft een uniek ontwerp gemaakt. Uniek, maar naar mijn eigen mening ook spuuglelijk (nee echt geen jaloezie).

Het is de Caviar Daytona iPhone 14 Pro. De naam Daytona komt van het Rolex-model dat zit ingebouwd in de telefoon (want ja, schijnbaar is het te lastig om de tijd op het scherm zelf te zien). Dit model gaat je 134.250 dollar kosten als je het echt wil.

iPhone 14 Pro Caviar
Neem de tijd. (Afbeelding Caviar)

Spendeer het geld voor je iPhone 14 Pro bijvoorbeeld aan…

134.250 is een flinke som geld, oftewel 137.527 euro. Met dat geld kun je ook andere leuke dingen doen. Ik zet voor jou vijf bijzondere dingen op een rijtje, voor wanneer je twijfelt om toch wat anders met dat geld te doen.

#1 Een parkeerplaats in Amsterdam

Parkeren in Amsterdam kost je natuurlijk een vermogen. Als je liever gewoon een eigen plekje hebt in het centrum waar nooit iemand staat kun je er ook gewoon een kopen. Veel luxers bestaat er in Nederland natuurlijk bijna niet.

Zo ook aan de Brouwersgracht voor 125.000 euro. Dan heb je no 12.000 euro over om een Suzuki Alto erbij te halen en een gewone iPhone 14 Pro. Je moet toch ergens op besparen.

Amsterdam grachten
Amsterdamse grachtenpandjes (Afbeelding: Liene Ratniece / Pexels)

#2 Porsche Panamera 4 E-Hybrid Executive

Heb je al een garagebox in Amsterdam? Dan kun je kiezen om het geld volledig te besteden aan een Porsche Panamera 4 E-Hybrid Executive. Deze auto, met een topsnelheid van 280 km en 462 pk, heb je voor 132.800 euro. Zeg nou zelf, dit is toch veel mooier dan een iPhone 14 Pro met Rolex (tenzij je geen rijbewijs hebt).

Porsche Panamera iPhone 14 Pro
(Afbeelding: Porsche)

#3 3-daagse trip naar het duurste hotel ter wereld

Het Burj Al Arab Hotel in Dubai is het duurste ter wereld. De ‘goedkope’ kamers van dit zeven sterren hotel beginnen vanaf 820 euro per nacht, maar de grootste suite is een beetje prijziger. Deze is 780 vierkante meter en kost je 50.000 euro per nacht. Een First Class ticket bij Emirates kost je 7.380 euro.

Dan heb je nog 30.000 euro aan zakgeld om jouw drie dagen zo goed mogelijk te vullen. Je kunt natuurlijk naar luxe restaurants, een van de vele winkelcentra of een duur bootje huren via jouw iPhone 14 Pro. Je bent dus zo door je geld heen.

#4 Jason Derulo op je feestje

Heb je iets te vieren, bijvoorbeeld je verjaardag? Dan kun je natuurlijk ook iets groter uitpakken voor je kringgesprek met een schaal kaas en leverworst in het midden. Je kunt ook een topartiest boeken voor een onvergetelijk feest.

Als we Seattle Talent Buying mogen geloven kost een optreden van Jason Derulo zo’n 125.000 dollar. Vermoedelijk duurt dat optreden een half uurtje, maar je vrienden praten er wel hun hele leven over na. Dat mag wat kosten toch? Filmen kun je tenslotte ook met je gewone iPhone 14 Pro.

#5 Een kind nemen in plaats van de iPhone 14 Pro

Dacht je dat al het voorgaande duur was? Vergeet het maar! Een kind nemen, dat kost je pas veel geld. Je krijgt er natuurlijk wel iets voor terug, maar ook een lege portemonnee. Volgens Quest kan jouw kleine koter tot zijn achttiende 120.000 euro kosten.

Als je zijn studie betaalt en nog wat extra dingen, kom je een heel eind richting de prijs van de iPhone 14 Pro van Caviar.

schermtijd kinderen iphone
Ook zonder iPhone duur zat (Afbeelding: Unsplash)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen