Wat je als eerste met je nieuwe iPhone 15 Pro wil doen

Smartphones Mark Hofman 24 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Wie een iPhone 15 Pro heeft weten te bemachtigen, kan waarschijnlijk niet wachten om helemaal los te gaan. Maar voordat je echt begint, is er iets wat je, wat ons betreft, eerst moet doen. Just to be safe.

Heel erg sexy is het misschien niet, maar veiligheid gaat voor alles. Dat geldt niet alleen voor het geval dat je met het achterwerk in een auto zit, maar ook voor je digitale apparaten. Je iPhone 15 Pro is daar een uitstekend voorbeeld van.

De afgelopen vier maanden heb ik de smartphone dagelijks gebruikt om de beste tips, trucs en verborgen functies te ontdekken. Een veiligheidscheck is nogmaals niet heel erg hip, maar het hoort er nu eenmaal bij.

Doe dit als eerste op je iPhone 15 Pro

Voordat je volop gaat genieten van je iPhone 15 Pro, of een andere Apple-smartphone, is het slim om wellicht even te kijken hoe het gesteld is met de veiligheid van zowel je toestel als je account.

Daarvoor hoef je helemaal geen aparte app te downloaden of lastige stappen te volgen. Het kan gewoon binnen Instellingen -> Privacy en beveiliging. Kies daar voor de optie Veiligheidscontrole.

@wantnl

5 handige tips om meer uit je iPhone 15 Pro te halen #Apple #iPhone #iphonetricks #iphonetips #iphonetipsandtricks #iphone15pro

โ™ฌ origineel geluid โ€“ WANT โ€“ WANT

Er opent zich een nieuw venster waarin je kunt kiezen uit twee verschillende opties. De tweede optie, Beheer delen en toegang, is waar we naar zoeken. Je iPhone zal namelijk al je contacten en apps scannen om te kijken tot welke gegevens ze toegang hebben.

Voor iedereen die privacy ook maar een klein beetje belangrijk vindt, is dit een ongelooflijk belangrijke functie. Zo zorg je er, vrij snel, voor dat je gegevens niet zomaar bij Jan en alleman terechtkomen.

Alle tips, trucs en verborgen functies

De iPhone 15 Pro heeft na vier maanden bijna geen geheimen meer voor me. Ik heb de meest recente smartphone van Apple volledig onderzocht en een waslijst aan handige tips, trucs en verborgen functies gevonden.

In deze aparte serie leg ik ze stuk voor stuk uit op onze website, maar als je alle tips achter elkaar wilt zien, verwijs ik je graag naar de onderstaande video:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft ๐Ÿš€

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen