iPhone of Android nooit meer leeg dankzij deze fantastische Bol-deal

Deals Mark Hofman 15 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Hoewel de batterij van een iPhone of Android anno 2023 langer meegaat dan ooit tevoren, is een lege smartphone ook erger dan ooit te voren. Dat we niet meer zonder onze handige zakcomputers kunnen is duidelijk. Wat dat betreft heeft Bol dit weekend de perfecte deal.

Als je het hebt over een powerbank zijn er talloze opties. Webwinkels als Bol.com verkopen ze in verschillende vormen en maten, maar welke zijn nu het beste? Dat vertellen we je in dit artikel niet, maar we hebben wel een optie voor je die wat ons betreft de moeite waard is.

iPhone of Android nooit meer leeg dankzij Bol

Wie het met een powerbank slim aanpakt hoeft nooit meer met een lege iPhone of Android te maken te krijgen. De variant van iMoshion is een perfect voorbeeld van een gadget waarmee je dit kan laten lukken. Zonder enige moeite.

De iMoshion Powerbank is voorzien van een capaciteit van 20.000 mAh. Doe je het goed, dan kun jij je iPhone of Android tot wel acht keer opladen volgens het bedrijf. Niet alleen met een standaardsnelheid, maar ook snel doormiddel van een speciale snellaadfunctie.

Door de drie USB-poorten heb je genoeg aansluitingen om meerdere apparaten tegelijk op te laden. Iets waarvan je vooraf altijd weet dat het mogelijk is, doordat de iMoshion powerbank voorzien is van een LED-indicator. Deze geeft aan hoe vol de powerbank precies is en wat je er nog mee kan.

Zorg er dus voor dat de powerbank altijd goed is opgeladen, zodat je nooit meer met een lege iPhone of Android rond hoeft te lopen. Je tikt ‘m op dit moment voor 33,99 euro op de kop bij Bol!

iPhone of Android nooit meer leeg dankzij deze fantastisch Bol-deal
(Afbeelding: Bol)

Meer deals = meer beter

Bij WANT zijn we gek op technologie. Helaas weten we inmiddels ook wel, net als onze rekening, dat het echter alles behalve een goedkope hobby is. Daarom houden we, zoals een echte Nederlander betaamt, de deals elke dag strak voor je in de gaten.

Benieuwd welke producten je allemaal voor een scherpe prijs op de kop kunt tikken? Hou dan onze speciale pagina op de website goed in de gaten!

Lidl strooit met leip veel korting op elektrische fiets van Zündapp

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen