iPhone bezorgt je fotografisch geheugen met futuristische app

Apps Jeroen Kraak 9 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

We zouden allemaal wel een fotografisch geheugen willen hebben, maar helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig helpt deze iPhone-app en ruimt je volle Foto’s-app ook helemaal op.

We fotograferen bijna alles in ons leven. Niet alleen de mooiste momenten zoals een vakantie of een leuk feestje, maar ook praktische zaken zoals een prijskaartje of contactinformatie. Helaas raak je door al die afbeeldingen op je fotorol die informatie kwijt. Gelukkig is er een app op je iPhone die je echt helpt en je een fotografisch geheugen geeft door AI.

Een fotografisch geheugen op je iPhone

Waarschijnlijk herken je die veel te volle fotorol helemaal. Het is daarom enorm lastig om afbeeldingen terug te vinden. Vaak heb je er ook nog allerlei screenshots tussen zitten, van bijvoorbeeld een ordernummer dat je moet onthouden of dat leuke shirt dat je in de webshop hebt gezien. Het is daarom soms echt een rommeltje. NeuralBox schept orde in de chaos.

NeuralBox is een speciale iPhone-app waarin je afbeeldingen kunt importeren vanaf je Foto-app. Voornamelijk handig bij het exporteren van screenshots en andere afbeeldingen. Op deze manier ontzie je de fotorol van dergelijke afbeeldingen.

NeuralBox herkent ook verschillende foto’s. Hierdoor kan het heel makkelijk afbeeldingen van hetzelfde onderwerp bij elkaar verzamelen. De iPhone-app claimt hierdoor net zo te werken als het menselijk brein.

Makkelijk zoeken dankzij AI

De app voor iPhone kan teksten die je fotografeert lezen. Zo kun je door middel van de juiste zoekwoorden heel makkelijk informatie terugvinden. Daarnaast helpt het je ook om ruimte te besparen. Van zulke afbeeldingen heb je alleen de informatie nodig. Je hoeft het daarom echt niet op te slaan in de hoogste kwaliteit. NeuralBox past dit automatisch voor je aan, waardoor de afbeeldingen veel minder ruimte innemen.

Deze iPhone-app geeft je een fotografisch geheugen door AI De app op je iPhone

De app heeft zowel een gratis- als een betaalde versie. Het spreekt voor zich dat je met die laatste veel meer kan. Zo blijft de standaardversie beperkt tot 30 foto’s per maand die je kunt maken/uploaden, terwijl die limiet er niet is bij de betaalde versie. Bovendien krijg je voor dat abonnement van 5,99 euro per maand ook 50 GB cloud-opslag en sync-ondersteuning.

Android of iPhone gloeiend heet? Zo kan je het voorkomen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen