Hoe je een iPhone twee keer zo snel kan opladen

Tech Jelle van Es 12 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

Is er iets vervelenders dan een smartphone die leeg is? Wij kunnen het ons haast niet voorstellen. Het is bijna onmogelijk om met het actieve smartphonegebruik dat we hanteren dat je aan het einde van de dag nog een telefoon hebt waarbij de batterij over de vijftig procent zit. Het hebben van een externe batterij is zodoende bijna een must. Maar als je die niet bij je hebt en je even snel wat power nodig hebt, dan zijn er gelukkig manieren om je telefoon snel op te laden. Met name bij een iPhone is het handig om hier naar te kijken.

Snel je iPhone opladen

Natuurlijk zijn de meeste telefoons vandaag de dag voorzien van de mogelijkheid om draadloos op te worden geladen, maar dat gaat vaak minder snel. Het hebben van draadje is wat dat betreft nog altijd zeer handig. Wanneer je een iPhone hebt, dan is de kans groot dat je gebruik maakt van de standaard kabel die bij je telefoon is meegegeven. Logisch, want die krijg je er gewoon gratis bij.

Wil je je smartphone sneller opladen en in dit geval dus je iPhone 8 of hoger? Dan kun je in de Apple Store een USB-C naar Lightning-kabel aanschaffen. Daarbij is het dan ook handig om gelijk even een wallmount te halen die USB-C ondersteunt en vervolgens kun je de kabel daarin gebruiken. Het grote voordeel is dat het opladen nu een stuk sneller gaat.

Je iPhone is via deze manier in een half uur voor meer dan vijftig procent opgeladen en is op die manier weer helemaal klaar om een paar uur mee te gaan. De kabel, van één meter, kost 25 euro en is onder andere bij de Apple Store te koop.

Wil je meer weten over de iPhone? Bezoek dan hier onze overzichtspagina met alle nieuwtjes.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen