JBL laat van zich horen met nieuwe speakers en PartyBoxes

Tech Jeroen Kraak 30 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Het mooie weer komt er (hopelijk) aan en dus gaan we massaal naar buiten. JBL helpt je erbij om nog meer te genieten met gloednieuwe speakers en PartyBoxes.

JBL is een van de bekendste merken als het gaat om speakers en PartyBoxes om mee naar buiten te nemen. Voor deze zomer heeft het een aantal gloednieuwe producten ontwikkeld.

Wij vertellen je welke nieuwe exemplaren van JBL je kunt verwachten, zodat je een optimale zomer tegemoet gaat.

De nieuwe PartyBoxes van JBL

Op een buitenfeestje is goed geluid bepalend voor de sfeer. Dan moet je wel een speaker hebben die geschikt is voor buiten. JBL heeft verschillende exemplaren die het woeste buitenleven kunnen weerstaan.

Als je een echt goed feestje hebt, is de JBL PartyBox je beste vriend. Deze boxen zijn enorm en kun je overal mee naartoe nemen. De lichteffecten zorgen voor een extra magische ervaring. Ook sluit je makkelijk een microfoon aan, waardoor het ook het ideale apparaat is voor je karaokefeestje. De Club 120 kost je 399 euro en voor de grotere Stage 320 ben je 599 euro kwijt. Omdat die laatste zo enorm is, zitten er zelfs wieltjes onder zodat je ‘m makkelijk mee kunt nemen.

JBL laat van zich horen met nieuwe speakers
De JBL Xtreme 4 (Afbeelding: JBL)

Deze twee exemplaren hebben bovendien JBL Original Pro Sound voor betere geluidskwaliteit. Beiden ondersteunen ook Auracast™, waardoor je twee Partyboxes met elkaar kunt verbinden voor nog beter geluid.

JBL Xtreme 4

Een andere geweldige speaker om mee naar buiten te nemen is de JBL Xtreme 4. Aan het ontwerp is niet veel veranderd ten opzichte van zijn voorganger, want het lijkt nog steeds op de moderne versie van een gettoblaster. Dit exemplaar neem je ook moeiteloos mee op je schouder.

Op een volle lading heeft hij 24 uur afspeeltijd. Als je de Playtime Boost-functie gebruikt, wordt dit gereduceerd tot 6 uur. Daarnaast heeft ook dit exemplaar de nieuwste versie van JBL Pro Sound, waardoor je nog betere geluidskwaliteit hebt dan zijn voorganger. Zo heb je dynamisch geluid met een diepe bas. Deze speaker kost je 349 euro.

De JBL Clip 5 en Go 4

Als je niet zo veel geld wilt besteden, heeft JBL ook nog twee goedkopere opties. De JBL Clip 5 en Go 4 passen makkelijk in je rugzak en zijn ideaal om mee te nemen op dagjes uit. De nieuw ontworpen karabijnhaak en de geïntegreerde lus van de Go 4 maken dat nog simpeler. Het zijn daarmee de ideale speakers voor bijvoorbeeld een dagje strand of picknicken in het park.

Het mooie weer komt er (hopelijk) aan en dus gaan we massaal naar buiten. JBL helpt je erbij om nog meer te genieten met gloednieuwe speakers en partyboxes.
De Clip 5. (Afbeelding: JBL)

Natuurlijk is ook de geluidskwaliteit hiervan verbeterd. Je betaalt voor de Clip 5 69,99 euro en voor de Go 4 49,99 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen