Jelle van Es
Jelle van Es Gadgets 15 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Je toekomstige tandenborstel is vandaag een stuk goedkoper

Mijn moeder zei altijd dat mijn gebit mijn waardevolste bezit is. Daar moet je namelijk je hele leven mee doen. En dan doe je er goed aan om je gebit goed schoon te houden. Een elektrische tandenborstel helpt wat dat betreft al heel erg.

Een tandenborstel kun je vaak al voor een paar tientjes met de Kruidvat halen. En in veel gevallen zul je merken dat je een schoner gevoel hebt dan wanneer je poetst met een hand tandenborstel. Toch kun je nog een stapje verder gaan. En dat stapje is vandaag weer iets goedkoper.

Elektrische tandenborstel met korting

Het gaat om de Oral-B iO 9n elektrische tandenborstel. Het is geen goedkoop ding, maar vandaag kun je hem wel met een mooie korting scoren. Dat doe je hier. De aanbieding is echter alleen vandaag geldig, dus wat dat betreft moet je er wel op tijd bij zijn. Het product wordt gezien als het beste dat op de markt beschikbaar is en zorgt er voor dat je een professioneel schoon gevoel en een zachte poetservaring hebt.

Oral-B iO 9n elektrische tandenborstel
Daar word je blij van (Afbeelding: Oral-B)

Althans, dat zegt de maker van deze elektrische tandenborstel. Uiteraard is het de vraag in hoeverre je dat zelf echt ervaart. Maar als we afgaan op wat de mensen zeggen die hem ook daadwerkelijk hebben gekocht, dan zijn de reacties behoorlijk positief. Het enige nadeel is dat hij dus duur is. Vandaag valt dat wel mee, dus is het het perfecte moment om hem te scoren. Het product maakt gebruik van 3D-tandtracering met AI om te controleren hoe je poetst. Verder heb je een interactief display dat je van de nodige informatie voorziet. Ook zijn er 7 poetsstanden. Op die manier poets je zoals je dat zelf het fijnst vindt. Wellicht datje gevoelige tanden hebt of juist je tandvlees goed moet verzorgen. Het is allemaal mogelijk met dit product.

Vaker in de aanbieding

De Oral-B iO 9n elektrische tandenborstel is wel vaker in de aanbieding. Ook met Black Friday is het een gewild product. Maar als je hem toen gemist hebt, dan krijg je nu een mooie nieuwe kans.

Action, Lidl & Aldi superaanbieding: elektrische tandenborstel slimmer dan je tandarts

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!