Jennifer Lopez scoort 100% op Rotten Tomatoes met Amazon Prime Video-docu

Films & Series Lucas van de Wetering 4 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

The Greatest Love Story Never Told is de nieuwe film van zangeres Jennifer Lopez. De Amazon Prime Video-docu heeft een 100% score op Rotten Tomatoes.

Jennifer Lopez haar nieuwe documentaire The Greatest Love Story never told is nu te bekijken op de streamingsdienst Amazon Prime Video. De documentaire is tegelijkertijd uitgekomen met haar nieuwe album; This Is Me…Now: A Love Story.

In The Greatest Love Story Never Told gaat Jennifer Lopez de uitdaging aan om, naast een heel album te produceren, een eigen originele documentaire te maken. En dat heeft ze blijkbaar goed gedaan want de docu heeft een score van 100% op Rotten Tomatoes.

The Greatest Love Story Never Told op Amazon Prime Video

The Greatest Love Story Never Told volgt Jennifer Lopez in haar persoonlijke reis en ontwikkeling naar zelfliefde. Deze reis in de documentaire duurt zo’n twintig jaar. In deze jaren zien we Lopez haar sterke, maar ook kwetsbare momenten.

De Amazon Prime Video-documentaire is tegelijkertijd uitgebracht met Lopez haar nieuwe album This Is Me…Now: A Love Story. Dit album volgt hetzelfde verhaal als de documentaire en is helemaal geproduceerd door Jennifer Lopez zelf.

Reviews over Jennifer Lopez

Zoals gezegd heeft de Amazon Prime Video-documentaire The Greatest Love Story Never Told een score van 100% op Rotten Tomatoes.

In een van de recensies staat bijvoorbeeld dat deze Amazon Prime Video film een heel nieuw inzicht geeft in Jennifer Lopez als persoon, in plaats van als artiest.

Ook geven meerdere critici hun complimenten voor het gedurfde project. Lopez wordt geëerd voor kwetsbaarheid en eerlijkheid. Niet iedere bekendheid zou haar hele leven zo open en bloot op tafel durven leggen.

The Greatest Love Story Never Told is nu te bekijken op Amazon Prime Video. Als je fan bent van documentaires, beroemdheden of Jennifer Lopez zelf is de film zeker een aanrader. Zoals de reviews zeiden; de film is een fascinerende en eerlijke ervaring.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen