Start je maandag goed met een flinke bak koffie (en deze heerlijk Bol-deals)

Deals Mark Hofman 30 jan 2023
Leestijd: 3 minuten

Een goede kop koffie is onmiskenbaar onmisbaar, zeker op de maandagmorgen. Al moet je daar natuurlijk wel de juiste koffiemachines voor in huis hebben. Gelukkig begint Bol de week goed en stunt het met een aantal aanbiedingen.

Goede deals zijn nooit verkeerd, maar op koffiegebied kunnen we er niet genoeg van genieten. Wat dat betreft beginnen we week 5 van 2023 met een lach, want de webwinkel smijt met de nodige korting. Je zou het zelfs een heuse bonenbonanzaa kunnen noemen!

Koffiemachines in de aanbieding bij Bol

Als het op koffie aankomt heb je als consument ongelofelijk veel keuze. Je hebt filterkoffie, bonenkoffie, koffiecups, koffiepads en oploskoffie. Mocht je tot de personen horen die geniet van die laatste, dan zou ik u vriendelijk willen verzoeken dit artikel te verlaten…

Goed! Koffiemachines zijn er in vele vormen en maten, dus gooit Bol ze ook allemaal in de aanbieding. Ik licht er vandaag, onder het genot van een heerlijk bakkie filterkoffie, uit elke categorie eentje uit.

#1 Tefal Smart & Light

De Tefal Smart & Light is een filter-koffiezetapparaat van grote klasse. Waarom? Omdat het hij er ontzettend goed uitziet, erg gemakkelijk werkt en beschikt over een heerlijke functionaliteit.

Het fijne van filterkoffiemachines is dat je veel kopjes in één keer kunt zetten. Zo is het mogelijk om vijftien bakkies te klappen voordat de ochtend voorbij is (ik raad het niet aan) en kun je dat proces zelfs automatisch van start laten gaan. Zet voordat je naar bed gaat de koffie klaar, activeer de timer en wordt wakker met een verse bak koffie. De Tefal Smart & Light is tot wel 24 uur van te voren in te stellen.

Op dit moment tik je het koffiezetapparaat op de kop voor 49,99 euro.

Bol, koffiemachines, aanbieding, koffie, korting
Niet teveel filter, wel genoeg koffie (Afbeelding: Bol)

#2 Koffiemachines bij Bol: Philips L’OR Barista

Geef fan van filterkoffie, maar wel van die aluminium cupjes? Dan is de Philips L’OR Barista Sublime zeker iets voor jou. Het doet niet heel veel bijzonders, buiten het feit dat je twee kopjes koffie tegelijkertijd kunt zetten.

Gooi het waterreservoir vol, klap een cupje in de houder en gaan met die banaan. Lekkere koffie in een handomdraai.

Op dit moment tik je een van de makkelijkste koffiemachines op de kop voor 79,99 euro.

Bol, koffiemachines, aanbieding, koffie, korting
Prima bakkie! (Afbeelding: Bol)

#3 Philips Senseo Select

Senseo behoort al jaren tot de populairste koffiemachines in Nederland, ondanks het feit dat de koffie vaak niet heel erg lekker is. Maar goed, over smaak valt niet te twisten en je tikt één van de nieuwere modellen nu vrij goedkoop op de kop bij Bol.

De Philips Senseo Select werkt met koffiepads en is gemakkelijk te verstellen. Er is dus geen mok of kopje die er niet onder past. Daarnaast heeft hij een uitneembare lekbak én een lager energieverbruik.

Je tikt hem op dit moment op de kop bij Bol voor slechts 68,99 euro.

Bol, koffiemachines, aanbieding, koffie, korting
Senseo: toch een beetje Neerlands trots (Afbeelding: Bol)

#4 Koffiemachines bij Bol: De’Longhi Dinamica

We komen nu bij de heilige graal van de koffiemachines. Elke liefhebber zou er graag eentje in huis willen halen, maar de prijs is doorgaans erg hoog.

Hoewel de De’Longhi Dinamica volautomatische espressomachine niet heel goedkoop is, trekt het prijskaartje waarschijnlijk wel veel mensen aan. Je lapt namelijk geen 699 euro, maar slechts 639 euro voor dit machtige ding.

Het resultaat is verse koffie van bonen in verschillende vormen en maten. Of je nu een espresso, latte macchiato of cappuccino wil: het is allemaal mogelijk.

Bol, koffiemachines, aanbieding, koffie, korting
Het echte werk (Afbeelding: Bol)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen