Krankzinnige true crime-docu Netflix scoort 100% op Rotten Tomatoes

Films & Series Lucas van de Wetering 13 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

De nieuwste True-Crime documentaire is de meest schokkende docu op Netflix, met een perfecte Rotten Tomatoes-score.

Lover, Stalker, Killer is de nieuwe documentaire op Netflix over, je raadt het wel lovers, stalkers en moordenaars. De nieuwste Netflix-aanwinst is groot een groot succes en verovert meteen de eerste plaats in de Top-10, met een 100% score op Rotten Tomatoes.

De documentaire is gemaakt door Curious Films. Zij hebben al flink wat hits op hun naam zoals: Running with the Devil: The Wild World of John McAfee. Dit keer zoomt de studio in op een liefdesdriehoek die rampzalig afloopt.

Netflix’s Lover, Stalker, Killer

Deze true-crime Netflix-documentaire zoomt in op de ogenschijnlijk normale automonteur Dave Kroupa. Dave komt net uit een langdurige relatie en is ook recent verhuist naar Omaha, Nebraska. Hij wil graag weer beginnen met daten, dus hij maakt een online-dating-account.

Al snel ontmoet hij daar de alleenstaande moeder Liz Golyar. Liz is, net als Dave, een groot dierenliefhebber. Maar een klein poosje later ontmoet Dave ook Cari Farver, een eveneens alleenstaande moeder die bij hem haar auto laat repareren.

In de Netflix-docu zien we dat Dave en Liz regelmatig afspreken, maar hij vertelt haar dat hij niet op zoek is naar een serieuze relatie en Liz zegt daarmee akkoord te zijn. Wanneer Dave met Cari gaat daten, gaan ze op gegeven moment terug naar Kroupa zijn appartement.

Wanneer Cari weggaat, komt ze Liz tegen op de gang, die toevallig wat op komt halen bij Dave. Maar deze ene toevallige ontmoeting tussen de twee, is de start van een dramatische situatie.

Op het puntje van je stoel

Netflix’s Lover, Stalker, Killer is een van de raarste en meest onvoorspelbare true-crime-zaken. Zonder al te veel weg te geven is er uiteindelijk sprake van moord, stalking en nog veel meer wat leidt tot een verbijsterend einde wat niemand ziet aankomen.

Netflix houdt je met deze docu constant op het puntje van je stoel. Als je fan bent van True-Crime en documentaires is Netflix’s Lover, Stalker, Killer een must-watch.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen