Kruidvat heeft een elektrische fiets in de aanbieding voor minder dan €800

Deals Jeroen Kraak 10 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Bij een elektrische fiets denk je niet meteen aan Kruidvat. Toch is het deze week het adres om een goedkope e-bike te scoren.

Kruidvat is vooral de winkel waar je je shampoo en tandpasta koopt, maar deze week heeft het net zoals Lidl ook twee niet al te dure elektrische fietsen in de aanbieding.

Wij vertellen je wat je mag verwachten van de elektrische fiets van Kruidvat die minder dan 800 euro kost en een model dat je voor minder dan 1.000 euro op de kop tikt.

De goedkope elektrische fiets van Kruidvat

Laten we beginnen met het goedkoopste model dat je deze week bij Kruidvat scoort: de Scrapper. Dit model kost normaal 1.299 euro maar is nu afgeprijsd tot 799 euro.

Deze elektrische fiets heeft een 250 W achterwielmotor en een 13 Ah accu die onder de bagagedrager ligt. Deze batterij is tevens uitneembaar en zorgt voor een maximale actieradius van 120 kilometer onder de gunstigste omstandigheden, maar 80 kilometer is volgens Kruidvat zeker mogelijk.

Elektrische fiets bij Kruidvat kost deze week minder dan 800 euro
(Afbeelding: Kruidvat)

Daarnaast heeft deze elektrische fiets V-remmen voor en achter, zeven Shimano Altus-versnellingen en een LCD-scherm waar alle belangrijke informatie te zien is en waar je makkelijk kiest tussen vijf verschillende ondersteuningsstanden.

Door de lange zadelpen en het verstelbare stuur is dit model geschikt voor mensen tussen de 160 en 185 centimeter.

Deze elektrische fiets bij Kruidvat kost minder dan 1.000 euro

Maar Kruidvat heeft deze week nog een elektrische fiets in de aanbieding. Eentje die een net wat luxere uitstraling heeft en iets meer opties heeft.

De Urban e600 heeft een Shengyi middenmotor van 250 W, voor een net wat betere gewichtsverdeling. Net zoals bij het vorige model heeft ook deze een 13 Ah-accu onder de bagagedrager. Deze batterij is eveneens uitneembaar.

Elektrische fiets bij Kruidvat kost deze week minder dan 800 euro
(Afbeelding: Kruidvat)

Deze elektrische fiets heeft eveneens zeven Shimano Altus-versnellingen. Daarnaast zijn er aan zowel de voor- als achterzijde schijfremmen. Het scherm op het midden van het stuur bedien je makkelijk door de verschillende knoppen die aan de linkerkant zitten.

Normaal kost deze elektrische fiets 1.499 euro, maar deze week heb je ‘m voor 999 euro. Zo rijd je met een trendy e-bike heerlijk door de stad.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen