3 gadgets uit de Kruidvat-folder die je deze week echt niet wil missen

Deals Jeroen Kraak 9 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Bij Kruidvat denk je niet direct aan gadgets, maar dat zou je wel moeten doen. De winkel heeft ze regelmatig in de folder staan. Wij zetten de drie beste aanbiedingen van deze week op een rij zodat je ze niet hoeft te missen.

Bij WANT houden we van gadgets en al helemaal als ze niet zo duur zijn. Kruidvat is daarvoor het ideale adres, want de winkel heeft er elke week wel een aantal in de folder staan. Wij lichten de beste voor je eruit.

3 ideale aanbiedingen uit de Kruidvat-folder

Maar welke aanbiedingen uit de Kruidvat-folder mag je nu echt niet laten liggen? Dit zijn volgens ons de drie beste.

#1 LEGO Technic Marsrover

Bij WANT houden we van ruimtevaart en LEGO. Hoe kan het dan nog beter als die twee werelden samenkomen? Dat is nu het geval bij Kruidvat, want het heeft een set in de folder waarbij je een Marsrover kunt nabouwen.

Het mooie aan deze LEGO-set is dat deze flexibele wielen heeft. Zelfs een hobbelig oppervlak is geen enkel probleem. Je haalt dit bouwwerk in huis voor 89,99 euro. Als je een tweede LEGO-set koopt bij Kruidvat, krijg je zelfs daarop 50 procent korting.

Kruidvat Marsrover aanbieding folder
(Afbeelding: Kruidvat)

#2 Harry Potter Zwerkbal hutkoffer

Die tweede LEGO-set kan bijvoorbeeld deze Harry Potter Zwerkbal hutkoffer zijn. Het mooie aan deze set is dat je er ook nog eens drie verschillende spellen mee kunt spelen. Doordat het veld in een koffer zit, kun je hem ook gemakkelijk meenemen.

Bij deze set krijg je ook drie verschillende minifiguren. Naast Harry Potter zelf kun je ook spelen met Draco Malfidus, Carlo Kannewasser en Cho Chang. Voor deze LEGO-set staat in de Kruidvat-folder voor 64,99 euro. Ook hiervoor geldt dat je bij aankoop van twee sets de tweede met vijftig procent korting krijgt.

Harry Potter Kruidvat Lego Kruidvat folder
(Afbeelding: Kruidvat)

#3 Kledingstomer

Genoeg LEGO, nu is het tijd voor een andere aanbieding bij Kruidvat. De winkel heeft namelijk ook nog andere gadgets in de folder staan. Wat te denken van deze kledingstomer van Tomado.

Met deze kledingstomer maak je heel eenvoudig je kleding kreukvrij. Hij is compact en daarom heel makkelijk mee te nemen. Daarnaast krijg je er ook een pluisverwijderingskop bij, zodat naast kreukels ook pluisjes verdwijnen. Je haalt hem in huis voor 22,99 euro.

Kledingstomer Kruidvat
(Afbeelding: Kruidvat)

Lidl stunt met elektrische fiets en 4 andere aanbiedingen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen