Kruidvat trakteert gamers met goedkopere Nintendo Switch-accessoires

Deals Jeroen Kraak 6 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Wekelijks bladeren je vrienden van WANT door folders op zoek naar de beste aanbiedingen op het gebied van gadgets. Deze week heeft Kruidvat verschillende accessoires voor de Nintendo Switch in de aanbieding.

De Nintendo Switch is een geweldig apparaat waarmee je zowel op je televisie als onderweg kunt gamen. Dit wordt nog beter met de juiste accessoires, en je kunt ze nu heel voordelig vinden in de Kruidvat-folder. Laten we eens kijken naar de beste deals.

Voordelige Nintendo Switch Accessoires bij Kruidvat

Nintendo-producten, of het nu games of accessoires zijn, hebben vaak een behoorlijk prijskaartje als ze van het merk zelf zijn. Gelukkig zijn er betaalbare alternatieven te vinden in de Kruidvat-folder.

Voordelige Nintendo Switch Controller in de Aanbieding

Je kunt je Nintendo Switch natuurlijk besturen met de Joy-Cons, maar als je op de televisie speelt, is een traditionele controller vaak handiger. En deze is nu in de aanbieding bij Kruidvat.

De controller die in de Kruidvat-folder staat, heeft vrijwel dezelfde vorm als die van Nintendo zelf en ziet er ook nog eens flitsend uit. De originele Nintendo Switch-controller kost 69 euro, maar die van de drogisterij is slechts een fractie daarvan. Je kunt hem nu in huis halen voor slechts 15,99 euro.

Nintendo Switch-spelers opgelet: Kruidvat heeft de ideale deal
(Afbeelding: Kruidvat)

Gaming Earbuds

Met een controller speelt het gemakkelijker, en dat geldt ook voor earbuds. Ze stellen je in staat om te spelen op je Nintendo Switch zonder anderen te storen, bijvoorbeeld tijdens het reizen.

Deze gaming earbuds van Kruidvat hebben een speciale technologie waardoor de vertraging tussen geluid en beeld minder dan 5 ms bedraagt. Ze zijn ook ideaal om naar muziek te luisteren of naar films te kijken.

Met een volle lading gaan deze gaming earbuds, die ook met een Nintendo Switch kunnen worden gebruikt, acht uur mee. En ook voor deze aanbieding hoef je niet diep in de buidel te tasten. Je vindt ze in de Kruidvat-folder voor slechts 14,99 euro.

Kruidvat heeft 3 ideale gadgets voor de Nintendo Switch
(Afbeelding: Kruidvat)

5 geniale Nintendo Switch-accessoires de je goedkoop scoort bij Temu

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen