Kruidvat houdt je deze winter lekker warm met goedkope elektrische kachel

Deals Jeroen Kraak 27 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Kruidvat is de plaats waar je naartoe gaat voor je shampoo of tandpasta, maar het is ook de ideale plek om goedkope gadgets te scoren. Wij vertellen je wat de beste aanbieding uit de folder van deze week is.

Voor goedkope gadgets hoef je echt niet alleen naar Lidl. Ook bij Kruidvat ben je daarvoor aan het goede adres. De drogisterij heeft elke week wel een interessant tech-product in de aanbieding. Deze week vind je er een fijne kachel die je in de winter helpt energie te besparen.

De goedkopere kachel uit de Kruidvat-folder

En energie wil je vanaf deze week zeker besparen, want het lijkt nu echt koud te worden. Om hoge gasprijzen te voorkomen, is het voordeliger om deze kachel te gebruiken om je kamer te verwarmen. Dat doet het apparaat op een fijne manier. Door middel van de ventilator blaast het warme lucht door je kamer.

Deze kachel uit de Kruidvat-folder heeft drie verschillende warmtestanden. Je kiest uit 750, 1250 of 2000 Watt. Dat kan heel simpel via de instelbare thermostaat. Er zit ook nog eens een afstandsbediening bij, waardoor je er niet eens meer naartoe hoeft te lopen.

Maar het kan nog simpeler, want het apparaat heeft ook nog een app. Het LCD-scherm op de kachel zelf geeft bovendien alle informatie weer die je wilt weten, zoals de temperatuur en de stand.

Ook zitten er in dit apparaat uit de Kruidvat-folder verschillende veiligheidsfuncties ingebouwd. Zo zit er een oververhittingsbeveiliging op en een antivries-modus.

Kruidvat helpt je flink energie besparen met dit gadget in de folder
(Afbeelding: Kruidvat)

Goede ervaringen

De reviews op de site van Kruidvat zijn tot nu toe positief. Bij de elf die zijn binnengekomen, scoort de aanbieding uit de folder 4,8 van de 5 sterren. Volgens gebruikers is de gadget gemakkelijk in te stellen en heeft deze veel opties.

Zoals gezegd is deze kachel nu goedkoper te vinden in de Kruidvat-folder. Je betaalt 20 euro minder dan normaal. In plaats van 79,99 euro, betaal je deze week 59,99 euro.

Verborgen parel PlayStation 5 tijdens Cyber Monday stuk goedkoper

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen