Dune goedkoop kijken? Kruidvat stunt met Pathé-tickets

Deals Jeroen Kraak 28 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Kruidvat is deze week het ideale adres als je binnenkort naar de bioscoop wilt. De drogisterij biedt Pathé-tickets extra goedkoop aan, waardoor je dus nog voordeliger naar Dune: Part Two kunt gaan.

Bij WANT gaan we maar al te graag naar de bioscoop. Alleen daar ervaar je een film echt zoals die moet zijn: op een groot scherm, met uitstekend beeld, perfect geluid en verse snacks. Zo lijkt het haast alsof je Dune: Part Two echt in de ruimte kijkt.

Toch kunnen we ons best voorstellen dat regelmatig naar de bioscoop gaan best wel wat geld kan kosten. Gelukkig hebben Kruidvat en Pathé deze week de oplossing voor je.

Pathé-tickets goedkoper bij Kruidvat

Er zijn nu flink wat topfilms in de bioscoop. Natuurlijk is er Dune: Part Two, maar ook Godzilla x Kong, Sleeping Dogs en Monkey Man zijn echte aanraders. Heb je kinderen of wil je even lachen? Dan pak je toch even Kung Fu Panda 4 mee?

Er is dus genoeg keuze bij Pathé. Als je al die tickets bij elkaar optelt, kan dat flink oplopen, maar daarvoor komt Kruidvat nu juist om de hoek kijken. Daar krijg je nu het tweede kaartje gratis. Zo ook die van Dune: Part Two.

Dune 2 doet alles wat de middelste film van een trilogie moet doen
Dune: Part 2. (Afbeelding: Warner Bros. Pictures)

Het mooie aan de Pathé-tickets bij Kruidvat is dat ze zowel doordeweeks als in het weekend geldig zijn. Bovendien kun je ze tot een jaar na aankoop gebruiken. Wel zijn er een aantal voorwaarden. Zo is het tweede ticket alleen geldig als je iemand meeneemt. Je kunt dus niet twee keer alleen gaan.

Dune: Part Two goedkoper kijken

Daarnaast zijn er ook nog een aantal andere uitzonderingen. Zo zul je voor andere technieken zoals 3D, IMAX en 4DX bij moeten betalen. Ook kun je met de Pathé-tickets van Kruidvat niet naar premières en speciale evenementen. Het scheelt dat die van Dune: Part Two natuurlijk al geweest zijn.

Zoals gezegd is het tweede kaartje gratis. Dat betekent dat je bij Kruidvat voor 13,50 euro twee kaartjes krijgt in plaats van één. Zo heb je meteen geld over voor een grote bak popcorn en een drankje voor die lange zit die Dune: Part Two is.

Toeval of niet: zo veel lijken Dune en Star Wars op elkaar

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen