Kruidvat heeft deze week Fujifilm camera voor een prikkie

Deals Jeroen Kraak 29 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Als je op zoek bent naar gadgets, denk je misschien eerder aan Bol of Mediamarkt. Deze week ben je echter aan het goede adres bij Kruidvat, aangezien de winkel nu een camera van Fujifilm in de aanbieding heeft.

Bij Kruidvat kom je vooral voor lichaamsverzorgingsproducten zoals deodorant, shampoo en tandpasta. Desondanks verkoopt de drogisterij tegenwoordig veel meer.

Net zoals Lidl heeft het ook deze week een interessant gadget in de aanbieding. Kruidvat geeft namelijk flinke korting op een Fujifilm Instax camera.

Dit is de Fujifilm Instax Mini 11-camera

De Fujifilm Instax Mini 11 is een compacte camera waar je heerlijke foto’s mee maakt. Je kunt het vergelijken met een ouderwetse polaroid. De foto’s die je maakt komen namelijk meteen uit de bovenkant van het toestel gerold.

Foto’s maken met de Fujifilm camera die je bij Kruidvat koopt, is simpel. Deze gadget heeft een automatische belichting. Hierdoor zijn je foto’s niet meer overbelicht of te donker, waardoor niemand verdwijnt op de achtergrond. Met een druk op de knop krijg jij een heerlijke foto.

Wellicht denk je dat het lastig is om met de Fujifilm camera een selfie te maken, maar niets is minder waar. Op het gadget dat je nu bij Kruidvat scoort, zit een speciale selfie-functie. Je hoeft alleen maar aan de voorkant van de lens te trekken om de selfielens te activeren. Houd vervolgens het toestel op armlengte en kijk in de selfiespiegel. Vervolgens heb jij je selfie in handen.

Nu goedkoper bij Kruidvat

De camera van Fujifilm werkt op 2 AA-batterijen. Het fotopapier kun je altijd los bijkopen. Doordat de foto’s meteen klaar zijn, is het ideaal voor een feestje, waar je meteen een fysiek aandenken aan wilt hebben.

]

Normaal kost deze Fujifilm camera je 89,99 euro. Deze week staat hij in de folder voor 59,99 euro. Zo bespaar je dus makkelijk 30 euro die je weer aan andere leuke dingen kunt besteden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen