Kruidvat komt met een heerlijke aanbieding voor je Nintendo Switch

Deals Jeroen Kraak 5 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Waarschijnlijk denk je niet meteen aan Kruidvat als je iets wilt kopen voor je Nintendo Switch. Toch heeft de winkel deze week een ideale accessoire om games mee te spelen.

Nintendo Switch-spelers weten het vast wel: alles wat van de Japanse fabrikant komt, is goed, maar tegelijkertijd ook prijzig. Zo zijn de games nauwelijks in de aanbieding, en betaal je ook voor accessoires de volle mep.

Gelukkig zijn er flink wat alternatieven op de markt waarmee je kunt besparen. Deze week kun je daarvoor naar Kruidvat. De winkel heeft nu een ideaal gadget voor de Nintendo Switch.

Waarom een controller voor de Nintendo Switch een goede investering is

Hoewel je de Nintendo Switch waarschijnlijk vooral gebruikt in de handheldmodus, spelen sommige games toch echt veel beter op het grote scherm. Denk hierbij bijvoorbeeld aan The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom of Super Mario: Odyssey.

Voor die grote games kun je natuurlijk de Joy-Cons in de speciale houder schuiven voor de Nintendo Switch, maar eerlijk gezegd gamet dat helemaal niet soepel. Je handen zitten erg opgevouwen, en na een half uurtje spelen krijg je al last van je vingers. Een echte controller is dan ook een goed alternatief.

Nintendo Switch-spelers opgelet: Kruidvat heeft de ideale deal
De controller bij Kruidvat. (Afbeelding: Kruidvat)

Natuurlijk heeft Nintendo daarvoor een speciale Pro-controller voor de Switch op de markt gebracht. Die werkt heerlijk, maar heeft een flink prijskaartje. Je betaalt er tussen de 65 en 70 euro voor.

Kruidvat heeft een goedkoper alternatief in de folder

Gelukkig kan het veel goedkoper, en daarvoor hoef je alleen maar naar Kruidvat. De winkel heeft er een in de aanbieding die qua ontwerp er vrijwel hetzelfde uitziet. De knoppen zitten dan ook precies op dezelfde plaats. Hooguit is de kleur en de vorm net even wat anders. Maar eerlijk gezegd ziet het model van Kruidvat er zeker niet slecht uit.

Het grootste verschil tussen de Nintendo Switch Pro-controller en het exemplaar van Kruidvat is de prijs. Bij de drogist betaal je namelijk 50 euro minder, want je hebt ‘m al in huis voor 15,99 euro. Het geld dat je bespaart kun je prima aan een Nintendo Switch-game uitgeven. Super Mario Bros. Wonder kost bijvoorbeeld 49,99 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen