Kruidvat laat je glimlachen met goedkopere Oral-B tandenborstel

Deals Jeroen Kraak 12 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Net zoals iedereen, wil jij ook een stralend witte glimlach. Daarvoor is het belangrijk om goed te poetsen. De beste resultaten krijg je met een elektrische tandenborstel. In de Kruidvat-folder vind je nu de Oral-B iO Series 3 in de aanbieding.

Bij WANT houden we, naast de grote reuzen zoals Bol en Mediamarkt, ook de winkels in de gaten waar je niet zo snel gadgets verwacht. Juist daar vind je soms interessante aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan een soundbar bij Lidl.

Ook Kruidvat kunnen we aan die lijst toevoegen. De winkel heeft regelmatig leuke producten in de aanbieding. Deze week een elektrische tandenborstel van Oral-B.

De elektrische tandenborstel van Oral-B uit de folder

Oral-B is, samen met Philips, het bekendste merk als het om elektrische tandenborstels gaat. Het merk staat bekend om zijn ronddraaiende kop die je tanden zeer goed reinigt. Je scoort nu een voordeliger exemplaar bij Kruidvat.

De Oral-B iO Series 3 reinigt zelfs nog een tandje beter. Deze heeft een slimme poetsdruksensor die voorkomt dat je te hard of te zacht poetst. Dat doet het door middel van kleuren. Groen licht geeft aan dat je de juiste druk uitoefent, terwijl wit en rood laten zien wanneer je te hard of te zacht poetst. Hierdoor wordt je tandvlees nog beter beschermd. Het geeft bovendien een zachte en zuivere poetservaring.

Kruidvat biedt flinke korting op Oral-B elektrische tandenborstel in folder
Deze is nu goedkoper bij Kruidvat. (Afbeelding: Oral B)

De Oral-B elektrische tandenborstel heeft drie verschillende poetsstanden. Je kunt kiezen uit: dagelijkse reiniging, gevoelige tanden en whitening. Zo haal je voor elk doel het beste resultaat en kun je met een zelfverzekerd gevoel de deur uit.

Nu goedkoper bij Kruidvat

Normaal kost deze elektrische tandenborstel van Oral-B 109,99 euro bij Kruidvat. Deze week staat die voor een flink lager bedrag in de folder. Je betaalt nu 54,99 euro voor dit exemplaar.

Bij deze Oral-B elektrische tandenborstel bij Kruidvat krijg je daarnaast één opzetborstel. Het is verstandig om deze elke drie maanden te vervangen, zodat je de beste resultaten behaalt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen