Kruidvat bakkie pleurt flinke korting op dit bekende koffiezetapparaat

Deals Jeroen Kraak 19 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Een koffiezetapparaat duur? In ieder geval niet deze week in de Kruidvat-folder. Een bekend exemplaar is nu flink voordeliger.

Echte koffiepuristen hebben een koffiemachine van honderden euro’s op het aanrecht staan. Toch hoef je echt niet zoveel geld uit te geven voor een bakkie pleur als het aan Kruidvat ligt.

In de folder staat deze week een Philips Senseo-apparaat. Dit exemplaar staat vooral bekend vanwege het gebruiksgemak. Je vult ‘m met water, doet er een koffiepad in en binnen no-time heb je een bakje koffie uit dit koffiezetapparaat. Ideaal dus voor de vroege ochtend.

Het koffiezetapparaat uit de Kruidvat-folder

Het werkt als volgt. In de boiler wordt water gekookt en vervolgens wordt dat naar het koffiepad gepompt. Het hete water maakt het aroma van de pad vrij en brengt de koffie naar je mok of kopje.

Natuurlijk mag ook het schuimlaagje op de koffie niet ontbreken. Hiervoor maakt dit koffiezetapparaat gebruik van zijn Crema Plus-technologie. Zo zit er een heerlijk fluweelzacht laagje op je bakkie troost en komt er ook nog eens een heerlijk aroma vrij. Zo geniet je echt van een momentje rust.

Kruidvat geeft flinke korting op dit bekende koffiezetapparaat
Het exemplaar dat nu bij Kruidvat in de aanbieding is. (Afbeelding: Kruidvat)

De bediening van dit koffiezetapparaat, dat nu in de aanbieding is bij Kruidvat, is zeer eenvoudig. Met de knoppen aan de voorkant kan je precies aangeven of je één of twee koppen koffie wil. Door een dubbelklik op een van die knoppen krijg je een kleinere, sterkere kop koffie.

Nu in de aanbieding

Om precies te zijn is dit het Philips Senseo GD7806/50-model. Met dit koffiezetapparaat kun je twee koppen koffie tegelijkertijd zetten. In de boiler is ruimte voor zes koppen koffie. Zelfs de grootste koffieliefhebber komt met dit apparaat dus aan zijn trekken.

Het koffiezetapparaat is nu extra voordelig geprijsd in de Kruidvat-folder. Normaal kost dit model 69,99 euro, maar nu heb je ‘m met 20 euro korting. Dat betekent dat je nog maar 49,99 euro betaalt. Voor het geld dat je bespaart, kan je flink wat koffiepads bestellen. Voorlopig kom je dus geen koffie tekort.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen