Kruidvat eert Singles Day met erotische gadgets in de aanbieding

Deals Mark Hofman 13 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Happy Singles Day! Althans, zo staat het in de Kruidvat-folder van deze week. De drogisterij scoort al enige tijd met zijn Satisfyer en weet daar, door middel van erotische gadgets, uitstekend op in te spelen met aardige aanbiedingen.

Nadat we deze week hebben genoten van een AirPods-alternatief in de folder van Lidl, kunnen we ook best waarderen wat Kruidvat ter ere van Singles Day doet. Hoewel de dag afgelopen zaterdag was, is de actie in de folder deze week volledig gericht op de dag zelf.

Singles Day: Kruidvat heeft Satisfyer feestkalender en erotische gadgets in de aanbieding

Wie single is, moet zichzelf trakteren, zo vindt Kruidvat. De folder van de drogisterij heeft deze week een aantal erotische gadgets in de aanbieding om Singles Day 2023 te vieren. Denk aan een heuse feestkalender, Love Box of zelfs een vibrerend ei.

Kruidvat eerst Singles Day met Satisfyer feest-kalender en meer
(Afbeelding: Kruidvat)

Een kort overzicht van de aanbiedingen:

Satisfyer feestkalender en Kruidvat Love Box

Wie genoeg heeft van een reguliere feestkalender, maar het concept wel leuk vindt, heeft bij Kruidvat een ideale combinatie: de Satisfyer feestkalender. Een scheurkalender vol met speeltjes om de koude dagen een beetje heter te maken.

Of zoals Kruidvat het zelf uitstekend verwoordt: “Dit jaar doe je meer dan alleen kussen onder de mistletoe dankzij 24 heerlijke, sexy, romantische en kinky traktaties achter de deurtjes van de Satisfyer Feestkalender 2023”. Ideaal voor iedereen die tijdens Singles Day denkt dat er iets meer uit het seksuele leven te halen valt.

Daarnaast schittert ook de Kruidvat Love Box in de folder deze week. Dit samengestelde pakket bestaat uit Pleasure glijmiddel, 2-in-1 massagegel, sensation condooms en een multispeed vibrating massager vibrator (vibrating vibrator, serieus?).

@wantnl

Waar je mensen met een elektrische auto nooit over hoort | Deel 2 #elektrischeauto #ev #electriccar #cartok #techtok

♬ origineel geluid – WANT

De Satisfyer feestkalender kost normaal gesproken 79,95 euro, maar is deze week te koop voor 69,69 euro (snap je?). De Love Box kost tijdelijk geen 31,12 euro, maar 19,95 euro.

Eieren, glijmiddel en meer Singles Day-deals

De bovenstaande aanbiedingen lijken ons het leukst, maar het kan natuurlijk zijn dat je op zoek bent naar iets minder producten. Wat dat betreft heeft Kruidvat je deze week nog meer te bieden.

Ter gelegenheid van Singles Day 2023 zijn ook de volgende erotische gadgets of producten in de aanbieding:

Benieuwd naar alle andere aanbiedingen die we hebben gevonden? Check dan zeker even de Deals-pagina op onze website.

‘Opvouwbare Android-smartphone Samsung wordt krankzinnig goedkoop’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen