3 heerlijke LEGO-sets die nu flink goedkoper zijn bij Bol.com

Deals Jeroen Kraak 28 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Het is de Bol.com 7-daagse, wat betekent dat veel producten gunstiger zijn geprijsd. Dat geldt ook voor een aantal LEGO-sets die niet misstaan in je huiskamer of mancave. Wij zetten de drie beste deals voor je op een rij.

LEGO is echt niet alleen voor kinderen. Ook wij volwassenen kunnen er ons prima mee vermaken. Het is niet alleen heerlijk rustgevend, het eindresultaat mag zeker worden getoond in je huiskamer of mancave.

3 heerlijke LEGO-sets in de aanbieding bij Bol.com

Bij Bol.com is het momenteel de 7-daagse, wat betekent dat er flink wat verschillende producten in de aanbieding zijn. Dat geldt ook voor deze drie heerlijke LEGO-sets.

#1 Optimus Prime

Wie is er nu niet opgegroeid met Transformers? De films en series over de auto’s die in robots transformeren zijn al jarenlang een hit bij verschillende generaties. Voor de liefhebbers heeft Bol.com een speciale LEGO-set in de aanbieding.

Met deze set kun je leider Optimus Prime nabouwen. Dit model transformeert net zoals het origineel in een vrachtwagen en weer terug. Bovendien zitten er een aantal herkenbare accessoires bij. De set kost normaal 134 euro, maar nu heb je ‘m voor 119,99 euro.

LEGO transformers
(Afbeelding: LEGO)

#2 LEGO Technic McLaren Formule 1-wagen

Tijd voor een andere wagen, een Formule 1-wagen om precies te zijn. Niet die van Max Verstappen, maar nog steeds een zeer mooi exemplaar. McLaren is namelijk een legendarisch Formule 1-team en met Lando Norris en Oscar Piastri heeft het twee sympathieke coureurs. Een echte Formule 1-auto is onbetaalbaar, dus is een LEGO-versie een goed alternatief.

Deze set bestaat uit 1432 onderdelen om precies te zijn. Voor de ontwikkeling van het bouwwerk heeft LEGO samengewerkt met de ontwerpers van McLaren, en het resultaat mag er zijn. Je krijgt nu 34 euro korting, waardoor deze set nog maar 117,99 euro kost.

3 heerlijke LEGO-sets die nu flink goedkoper zijn bij Bol.com
(Afbeelding: LEGO)

#3 LEGO Harry Potter

We sluiten deze lijst af met een van de favoriete boeken- en filmfranchises ter wereld: Harry Potter. De Wizarding World en LEGO vormen al jarenlang een goede combinatie, en dat blijkt ook weer uit de set die nu bij Bol.com in de aanbieding is.

Met deze set bouw je je eigen beschermdier tegen de Dementors. Met deze set kun je zowel de Patronus van Harry Potter als die van Remus Lupos in elkaar zetten. Deze LEGO-doos kost normaal 58,99 euro, maar nu heb je ‘m voor 44,79 euro.

(Afbeelding: LEGO)

Philips Hue is nu extra voordelig bij Bol.com

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen