Bol geeft flinke korting op LEGO-sets voor volwassenen

Deals Jeroen Kraak 24 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Wie denkt dat LEGO alleen voor kinderen denkt, zit goed fout. LEGO heeft een aantal heerlijke sets voor volwassenen en die zijn nu in de aanbieding bij Bol.

Denk eens terug aan je kinderjaren. Hoe leuk was het om met LEGO je grootse bouwwerken uit je fantasie werkelijkheid te maken? Of wat te denken van de speciale sets van je favoriete film of serie?

Maar het hoeft echt niet alleen nostalgie te zijn, want ook als volwassen persoon heeft LEGO echt heerlijke sets voor je die er prachtig uitzien en je helpen te ontspannen. Bol heeft er een aantal in de aanbieding en wij lichten voor jou de tofste eruit.

LEGO Harry Potter Zweinstein goedkoper bij Bol

Echte Harry Potter-fans willen gewoon een LEGO-versie van Zweinstein. En nee, je hoeft echt niet die dure set van meer dan 400 euro te kopen, want het kan veel goedkoper. Vorig jaar is er een kleinere set uitgekomen speciaal voor volwassenen.

Hierbij heb je het hele kasteel, dat bestaat uit 2.660 steentjes in miniatuurformaat. De bekende gebouwen zoals de Astronomietoren en het Boothuis zitten erbij.

Normaal betaal je voor deze set 131,98 euro, maar je krijgt nu bijna 30 euro korting. Dat betekent dat je nog maar 114,99 euro hoeft te betalen.

Bol geeft flinke korting op LEGO-sets voor volwassenen
(Afbeelding: LEGO)

McLaren

Zelfs Max Verstappen-fans moeten toegeven dat de McLaren qua kleurcombinatie een van de mooiste wagens in de Formule 1 is. Je kan ‘m nu ook op poleposition bij je thuis stallen met een speciale LEGO-set.

Deze replica uit 2022 bestaat uit 1.432 steentjes en is eenmaal in elkaar gezet 65 centimeter lang, 27 centimeter breed en 13 centimeter hoog. Een ideaal exemplaar om op je bureau of in de kast te zetten.

Deze LEGO-set kost normaal gesproken 169,99 euro, maar nu heb je ‘m met dertig euro korting voor 139,99 euro.

Bol geeft flinke korting op LEGO-sets voor volwassenen
(Afbeelding: LEGO)

LEGO Piramide van Gizeh

Als laatste ook meteen het oudste bouwwerk. Nee, niet van LEGO-steentjes, maar in het echt. Je kan zelfs de piramide van Gizeh nabouwen, maar in tegenstelling tot de oude Egyptenaren hoef je zelf niet met enorme stenen te slepen. Je zet ‘m in elkaar met 1.476 LEGO-blokjes.

Wat je misschien niet meteen ziet, is dat er ontzettend veel authentieke details in deze set zijn verwerkt. Als je de buitenkant van het model optilt, zie je het systeem waarmee de stenen tijdens de bouw mogelijk werden verplaatst. Ook zit de koningskamer gewoon in het bouwwerk.

Normaal kost deze LEGO-set je 107 euro, maar deze week heb je ‘m voor 92,99 euro.

Bol geeft flinke korting op LEGO-sets voor volwassenen
(Afbeelding: LEGO)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen