Star Wars fans krijgen de sets van hun dromen goedkoper

Deals Jeroen Kraak 8 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Ben je fan van Star Wars? Dan heb je vast wel een LEGO-set in jouw huiskamer staan. Die kun je nu uitbreiden met deze drie prachtige bouwwerken die ook nog eens goedkoper zijn bij Bol.com.

LEGO en Star Wars zijn al jaren een hemelse combinatie. We hebben de meest mooie sets voorbij zien komen. Wat te denken van de enorme Milennium Falcon of AT-AT? Die bouwsels zijn natuurlijk enorm prijzig, maar er zijn er ook genoeg die goedkoper zijn. Daarop zit ook nog een leuke korting. Wij zetten ze op een rij.

Goedkopere LEGO Star Wars-set bij Bol.com

Wij hebben drie LEGO Star Wars-sets uitgezocht met enorme korting. Hier komen ze.

#1 LEGO Star Wars Mandalorian Starfighter

Waarschijnlijk zit je net zoals ons aan de buis gekluisterd voor The Mandalorian. Als echte Star Wars-fan mag de N-1 Star Fighter van Mando en Grogu dan ook niet ontbreken. Die krijg je er dan ook bij als minifig.

Op de LEGO-set krijg je nu een flinke korting. Dat betekent dat je nog maar 43,99 euro hoeft te spenderen op Bol.com. Met de 412 onderdelen heb je een missie die je wel even bezighoudt.

#2 AT-TE Walker

Ben je meer van de Star Wars-films dan de -series? Dan is de AT-TE Walker wellicht wat voor jou. Je zag deze walker onder andere in Attack of the Clones en Revenge of the Sith.

Deze LEGO-set bestaat uit 1082 onderdelen, 5 minifigs en heeft bovendien verstelbare poten, een ronddraaiend blasterkanon, een afneembare cockpit en twee getailleerde cabines. Deze set kost nu 94,99 euro op Bol.com.

Star Wars LEGO Bol.com
Op je tafel. (Afbeelding: LEGO)

#3 Millennium Falcon bij Bol.com

Als laatste zetten we de LEGO Millennium Falcon in deze lijst. Wees niet bang, het is niet die enorm dure, dit is een kleiner exemplaar. Zo kun je alsnog dit legendarische schip in bezit krijgen.

Deze Star Wars-set heeft 1.351 steentjes en je krijgt er Chewbacca, Finn, Lando, Boolio, C-3PO, R2D2 en D-O bij. Je start dit avontuur nu met 14 procent korting bij Bol.com voor 109,99 euro.

Millennium Falcon LEGO Star Wars
Een prachtige set. (Afbeelding: LEGO)

LEGO dropt Indiana Jones-sets (en we worden helemaal gek)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen