LG brengt zijn oprolbare televisie naar Nederland (en de prijs is niet mals)

Televisies Mark Hofman 31 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

LG Electronics heeft de afgelopen jaren op menig beurs de show weten te stelen met zijn oprolbare televisie. De hype was groot, maar een daadwerkelijke release liet op zich wachten. In oktober vorig jaar verscheen het apparaat eindelijk op de Zuid-Koreaanse markt en vandaag wordt bekend dat ook Nederland snel aan de beurt is.

In een persbericht maakt het bedrijf bekend dat de oprolbare televisie van deze week te pre-orderen is. Op donderdag 1 april 2021 zal de officiële website live gaan en kunnen Nederlandse consumenten het product alvast bestellen. Al zal de gemiddelde consument een paar dagen nodig hebben om bij te komen van de adviesprijs.

Oprolbare LG televisie binnenkort te koop in Nederland.

Tijdens IFA 2019 en CES 2020 hebben we de LG Signature OLED R, zoals de oprolbare televisie officieel heet, in levende lijve mogen bewonderen. Dat het gaat om een imposant product mag duidelijk zijn, maar consumenten konden er tijden niet mee aan de slag. Daar kwam in oktober vorig jaar verandering in toen duidelijk werd dat de televisie in Zuid-Korea al te koop was. Destijds kreeg hij de adviesprijs van 100 miljoen Zuid-Koreaanse Won, wat omgerekend een bedrag van €74.000 was. Een gigantisch bedrag waar menig consument flauw van valt, maar het lijkt in Nederland nog een stuk prijziger te worden dan dat.

LG Signature 65 OLED R
De oprolbare televisie (Afbeelding: LG)

In het persbericht maakt LG Electronics bekend dat de oprolbare televisie vanaf 1 april 2021 te bestellen is voor de schappelijke prijs van €99.999. Zou de persoon die dit geld toevallig nog ergens heeft liggen zich willen melden, zodat ook wij de televisie gewoon in de huiskamer kunnen zetten? Bij voorbaat dank!

Niet alleen de eerste, ook de enige

De LG Signature OLED R kost gigantisch veel geld, maar dat is eigenlijk niet zo gek. We willen het prijskaartje zeker niet goedpraten, maar willen wel duidelijk maken dat dit een uiterst uniek product is. LG Electronics brengt niet alleen als eerste een oprolbare televisie op de markt, maar is ook nog eens de enige partij die dit voor elkaar weet te krijgen. We kunnen ook zeker spreken van een baanbrekende technologie die in de komende jaren verder ontwikkeld zal gaan worden.

LG’s oprolbare televisie is eindelijk te koop, kost slechts €74.000!

Gezien het feit dat we te maken hebben met een uiterst exclusief product, en niet iedereen er zomaar mee aan de haal zal gaan, is de levertijd lastig in te schatten. Dat heeft te maken met het feit dat LG Electronics de modellen produceert op bestelling. Deze productie vindt plaats in Zuid-Korea en dat kan ervoor zorgen dat het best nog even duurt voor je de televisie überhaupt in huis hebt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen